amazon prime gaming
A Tech & IT kategória cikkei

Amazon Prime Gaming: Mi az, és miért érdemes használnom?

Az Amazon Prime számos előnnyel jár a tagok számára, és ezek közül az egyik a Prime Gaming. További költségek nélkül, az Amazon Prime tagok hozzáférhetnek játékon belüli zsákmányhoz, ingyenes játékokhoz és még többhöz havi előfizetésükkel. Bár nem kötelező élni ezekkel az ajánlatokkal, jó tudni, hogy elérhetőek számodra.

A Prime Gaming minden Amazon Prime tagsággal együtt jár, és egy olyan szolgáltatás, amely fokozza a játékélményt. Csak annyi a dolgod, hogy összekapcsolod az Amazon és a Twitch fiókjaidat, és máris készen állsz. A tagok minden hónapban hozzáférhetnek kizárólagos játékon belüli zsákmányokhoz, ingyenes játékokhoz és egy ingyenes Twitch előfizetéshez.

Az Amazon Prime Gaming itt érhető el: https://gaming.amazon.com/

Ingyenes játékok

A Prime Gaming tagjai minden hónapban számos ingyenes PC játékot kapnak, amelyeket letölthetnek és örökre megtarthatnak. A június 2022-es játékok például magukba foglalják a Far Cry 4-et, Across the Grooves-ot, az Escape from Monkey Island-et, a Calico-t, a WRC 8 FIA World Rally Championship-ot és az Astrologaster-t.

Bár néhány játék csak az Amazon Games alkalmazásában érhető el Windows 10-re, mások letölthetők a saját áruházukból is. A Far Cry 4 például letölthető az Ubisoft Connect-en keresztül.

Ingyenes játékon belüli tárgyak

Az ingyenes játékon belüli tárgyak pénzre, kosmetikai csomagokra és egyebekre terjedhetnek ki több tucat játékban. Az ajánlatok néha a hónap közepén véget érnek, ezért érdemes mielőbb megszerezni őket.

Twitch előfizetés

A Prime tagok minden hónapban egy ingyenes Twitch előfizetést is kapnak (4,99 dollár értékben), amelyet kedvenc streamereik támogatására használhatnak. Ez lehetővé teszi a beszélgetést más tagokkal, és kizárólagos Twitch chat színeket és emote-okat kapnak.

Az Amazon Prime Gaming az Amazon Prime előfizetésed része, ami havi 12,99 dollárba kerül, így nem kell érte külön fizetned. Emellett ingyenes 30 napos próbaidőszakot is kérhetsz, és bármikor lemondhatsz, ha nem vagy elégedett.

Az Amazon Prime számos előnnyel jár, például az ingyenes Prime Delivery (ingyenes két napos szállítás vagy ingyenes aznapi szállítás bizonyos területeken) és a Prime Video-hoz való hozzáférés, amely számos eredeti sorozatot és filmet kínál. Emellett hozzáférést kapsz az exkluzív szolgáltatásokhoz, mint például a Prime Now és a Prime Pantry, valamint exkluzív kedvezményekhez.

Ha már rendelkezel Amazon Prime-el, mindenképpen ki kell használnod a Prime Gaming előnyeit. Teljes mértékben benne van az előfizetésedben, így nincs ok arra, hogy ne tegyél így.

Azonban, ha azon tűnődsz, hogy az Amazon Prime előfizetést kifejezetten a Prime Gaming miatt érdemes-e megvásárolni, akkor a válasz nem. Ha csak a Prime Gaming előnyei miatt vásárolod meg, akkor nem elég vonzó az ára, ami 12,99 dollár havonta. Ha sokat játszol és szeretnél Amazon Prime-ot vásárolni, az egy jó ajánlat lehet. Csak győződj meg róla, hogy a többi előnyét is ki tudod használni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük