Samsung Galaxy S24
A Hírek kategória cikkei

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat bejelentése

San Jose-ban megrendezett Galaxy Unpacked rendezvényen bemutatták a legújabb Samsung Galaxy S24 sorozatot. Az eseményen a Samsung bejelentette, hogy szoros együttműködésben dolgozik a Google-lal, és kihasználja a Google AI legújabb fejlesztéseit a Galaxy S24 készülékeken.

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat a Google Gemini nevű KI modelljeit használja fel, hogy új lehetőségeket teremtsen a mesterséges intelligencia terén. A Gemini Pro segítségével a felhasználók a Samsung alkalmazásaiban új és hasznos funkciókkal találkozhatnak. Például a Samsung Notes, Voice Recorder és Keyboard alkalmazások a Gemini Pro-t használják, hogy javítsák a jegyzetek összefoglalásának lehetőségeit. A Galaxy S24 sorozat felhasználói például a Voice Recorder segítségével rögzíthetnek egy előadást, majd gyorsan megkapják a legfontosabb részek összefoglalását. Emellett a Galaxy S24 Gallery alkalmazásban a Google Imagen 2 technológiáját is használhatják a felhasználók a képszerkesztéshez.

A Galaxy S24 sorozatban a Gemini Nano is beépítésre kerül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Google Messages alkalmazásban való könnyebb és biztonságosabb keresést. A Samsung az első partnere lesz a Gemini Ultra tesztelésének is, amelyet később az év során szélesebb körben fog bevezetni a fejlesztők és vállalati ügyfelek számára.

Az eseményen bemutatásra került egy új keresési funkció is, a Circle to Search, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen tartalmat keressenek az Android telefonjukon, anélkül, hogy az alkalmazások között váltanának. Ezenkívül a Google Messages alkalmazás új AI-alapú funkciókat kapott, például a Magic Compose és a Photomoji, amelyek segítségével személyre szabott üzeneteket és emojikat hozhatnak létre.

Az Android Auto is új funkciókat kap, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyebben kommunikáljanak vezetés közben, anélkül, hogy elvonatkoztatnák figyelmüket az útról.

Ezek csak néhány példa az új fejlesztésekre és funkciókra, amelyeket a Samsung Galaxy S24 sorozat bemutatott. Az eseményen bemutatott újdonságokról további információkat találhatnak a Samsung hivatalos weboldalán.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük