építőipari állvány bérlése
A Tech & IT kategória cikkei

Miért éri meg állványt bérelni?

Az építkezések vagy felújítások során gyakran előfordul, hogy szükség van állványokra. Ezek olyan eszközök, amelyek segítik a munkavégzést magasban, és biztosítják a biztonságos munkakörnyezetet. Sokan azonban a saját állványok megvásárlása helyett a bérlés mellett döntenek, ez nem meglepő, hiszen ritkán van szükség rájuk többször, mint néhány alkalommal. A gépkölcsönző cégeknek köszönhetően pedig ma már egyáltalán nem okoz gondot a kölcsönzés.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért éri meg bérelni állványt, és milyen előnyei lehetnek ennek a megoldásnak.

Minden az állvány kölcsönzése mellett szól

Az állvány bérlés során az egyik legfontosabb szempont a költséghatékonyság. Az állványok megvásárlása jelentős beruházást igényel, amely magában foglalja az eszköz árát, fenntartási költségeket és tárolási problémákat is. A bérlés viszont általában jóval olcsóbb, különösen, ha csak időszakosan van rá szükségünk.

A bérlés emellett lehetőséget nyújt a rugalmasságra. Nem kell tartani a saját állványok tárolásának vagy karbantartásának terhét. Csak akkor kell fizetnünk, amikor valóban nálunk vannak ezek a felszerelések, és a visszaszállítás után már nincs további kötelezettségünk.

A bérlés általában magában foglalja a legújabb állványok vagy felszerelések használatát, amelyek megfelelnek a legfrissebb biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Ez növeli a munkavégzés biztonságát és csökkenti a kockázatokat, amelyekkel elavult vagy rosszul karbantartott eszközök használata járhat. A gépkölcsönző cégeknek köszönhetően a karbantartás sem a mi problémánk.

Fontos, hogy a gépkölcsönzők általában szervizszolgáltatásokat is nyújtanak, amelyek magukban foglalják az állványok szállítását, telepítését és karbantartását. Ez megkönnyíti a felhasználást és biztosítja, hogy az állványok mindig megfelelően működjenek. Budapesten vagy a környéken élve például nagyon sok cég a főváros egész területén, illetve az agglomerációban is kiszállítja a bérbe vett gépeket, eszközöket. Az egyik legismertebb cég, a BPGép például, a 10. kerületben, a Maglódi út 117. alatt rendelkezik telephellyel, mégis a főváros távolabbi részein, illetve Csömör, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa, Gyál, Gyömrő, Pécel, Dunaharaszti, Üllő, Ecser, Maglód településekre is kiviszi a gépeit.

Az homlokzati állvány vagy másféle állványbérlés környezetbarát megoldás is lehet. Ha nem használjuk rendszeresen az állványokat, teljesen felesleges ész nélkül beszerezni őket, ezzel el tudjuk kerülni a felesleges fogyasztást és hulladéktermelést, ami hozzájárulhat a fenntarthatóbb jövőhöz.

A fentiekből már jól látszik, hogy még egy ilyen alap eszköznél, mint az állvány, mennyiféle előnyt biztosíthat a gépkölcsönzés, az eszközök bérlése. Érdemes körültekintően kiválasztani a megfelelő kölcsönző céget, melyben segíthet a weboldaluk áttanulmányozása és a Google profilon megjelenő vélemények is.

(A főképet a www.bpgep.hu oldalról vettük.)

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük