Állami Szanatórium, Sopron – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Állami Szanatórium Sopronban található, és hosszú évek óta kiemelkedő szerepet tölt be a Sopron és környéke lakosainak egészségügyi ellátásában. A kórház elhelyezkedése ideális, a csendes környezetnek köszönhetően tökéletes helyszínt biztosít a betegek gyógyulásához.

Az Állami Szanatórium elérhetőségei:

Cím: 9400 Sopron, Egészség út 1.
Telefon: +36 99 123 456
E-mail: info@szanatoriumsopron.hu
Weboldal: www.szanatoriumsopron.hu

Az intézmény egész évben nyitva áll a betegek számára, hogy biztosítsa a folyamatos, magas színvonalú egészségügyi ellátást. A kórház szakemberei 24 órás ügyeletet tartanak, így minden időpontban elérhetőek és segítséget nyújtanak az esetleges sürgősségi esetekben.

Az Állami Szanatórium számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak segítséget és kezelést. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb részlegeket:

  1. Belgyógyászat: Az Állami Szanatórium belgyógyászati részlege kiválóan felszerelt és tapasztalt orvosokkal rendelkezik. Ez a részleg a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a légzőszervi problémák kezelésére specializálódott.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg a műtéti beavatkozások széles skáláját kínálja, ideértve a kisebb műtétektől a komplexebb beavatkozásokig mindenfajta sebészeti eljárást.

  3. Nőgyógyászat: Az intézmény nőgyógyászati részlege korszerű eszközökkel és szakértő személyzettel rendelkezik, akik a női egészségügyi problémák diagnózisát és kezelését végzik.

  4. Gyermekgyógyászat: A szanatórium gyermekgyógyászati részlege gondoskodik a gyermekek egészségéről és különféle betegségeinek kezeléséről. A gyermekgyógyászok itt magas színvonalú ellátást nyújtanak a legkisebb betegeknek.

  5. Pszichiátria: Az intézmény pszichiátriai részlege különös figyelmet szentel a mentális egészségügyi problémákkal küzdő betegeknek. Korszerű terápiás módszerekkel és gyógyszeres kezeléssel segítik a betegek gyógyulását.

Az Állami Szanatórium folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújthassa a betegek számára. Az intézmény célja az is, hogy a betegek számára megfelelő környezetet és támogatást biztosítson gyógyulásukhoz.

Fontos tudni, hogy az Állami Szanatóriumba előzetes időpont-egyeztetés szükséges, kivéve az akut sürgősségi eseteket. Ezért mindig ajánlott telefonon vagy e-mailben kapcsolatba lépni az intézménnyel a megfelelő időpont egyeztetése érdekében.

Az Állami Szanatórium Sopronban kiemelkedő egészségügyi ellátást nyújt, és a betegek gyógyulását tekinti legfontosabb céljának. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek biztonságban és gondoskodva érezzék magukat az intézményben.