Állami Szívkórház, Balatonfüred – Nyitva tartás és elérhetőség

Állami Szívkórház, Balatonfüred – Az életmentő ellátás központja

Az Állami Szívkórház, Balatonfüred a maga nemében egyedülálló intézmény Magyarországon. A kórház a szív- és érrendszeri betegségek diagnosztikájára és kezelésére specializálódott, és a területen vezető szerepet tölt be. Az intézmény elkötelezett a betegek gyógyítása mellett, és magas színvonalú ellátást biztosít azoknak, akik szívkoszorúér-betegséggel, szívritmuszavarral vagy más kardiovaszkuláris problémával küzdenek.

Az Állami Szívkórház könnyen megközelíthető helyen található Balatonfüred központjában, a Jókai utcában. Az intézmény könnyen felismerhető a modern épületének köszönhetően, amelyet a kórház logója díszít. A kórházhoz tömegközlekedéssel is egyszerűen el lehet jutni, hiszen a busz- és vasútállomás mindössze néhány perc sétára található.

Az állami intézmény nyitvatartása rugalmas, és mindig rendelkezésre áll a sürgősségi esetekben. Az orvosi szakmai személyzet készen áll a betegek fogadására éjjel-nappal, és minden szükséges beavatkozást azonnal elvégeznek. Az intézményben számos részleg működik, amelyek a következők:

  1. Szívsebészeti részleg: Az egyik legfontosabb részleg, ahol a szívsebészek bonyolult műtéteket végeznek el. A legmodernebb eszközökkel és technikákkal dolgoznak, és minden műtétet a legnagyobb gondossággal terveznek és hajtanak végre.

  2. Kardiológiai részleg: Itt végezzük a szívbetegségek diagnosztikáját és kezelését. A kardiológiai részleget kiváló szakemberek alkotják, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a legkorszerűbb vizsgálati módszerekben és terápiás eljárásokban.

  3. Intenzív osztály: Az intenzív osztály speciális ellátást nyújt azoknak a betegeknek, akik sürgős beavatkozásra szorulnak vagy akiknek állapota kritikus. A területen képzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik napi 24 órában figyelnek a betegek állapotára és ellátására.

  4. Rehabilitációs részleg: A rehabilitációs részleg célja a betegek teljes körű helyreállítása és rehabilitációja. Itt képzett terapeuták segítenek a betegeknek a fizikai és mentális rehabilitációban, hogy visszanyerjék az egészségüket és a mindennapi tevékenységeiket.

Az Állami Szívkórház, Balatonfüred elkötelezett az egészségügyi ellátás magas szinten történő nyújtása mellett. Az intézményben végzett munka megkönnyíti a betegek gyógyulását, és lehetővé teszi számukra a teljes élet élvezetét. Amennyiben bármilyen szív- vagy érrendszeri problémával küzdesz, ne habozz felkeresni ezt a kiváló kórházat.

Kapcsolat:

Cím: Jókai u. 1, 8230 Balatonfüred

Telefon: +36 87 555 000

Honlap: www.szivkorhaz.hu

Nyitvatartás: Az Állami Szívkórház, Balatonfüred minden nap nyitva tart, éjjel-nappal elérhető a sürgősségi esetekben.

Az Állami Szívkórház, Balatonfüred szívesen vár mindenkit, aki a legkorszerűbb szívgyógyászati ellátást keresi, és az életét szeretné visszanyerni.