Almási Balogh Pál Kórház, Ózd – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Almási Balogh Pál Kórház Ózd városában található, és a régió egyik legfontosabb egészségügyi intézménye. A kórház magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújt a régió lakosságának, és számos különböző szakterületen nyújt szolgáltatásokat.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 3600 Ózd, Brassói út 4.
Telefonszám: +36 48 421 000
E-mail: info@abpkorhaz.hu

A kórház könnyen megközelíthető, és több tömegközlekedési eszközzel is elérhető. A kórház közelében található buszmegállók, amelyek könnyű és gyors hozzáférést biztosítanak az intézményhez.

A kórház nyitvatartása:
Az Almási Balogh Pál Kórház egész évben nyitva tart, és az orvosi ellátás 24 órás sürgősségi ügyelettel is elérhető. Az ügyeleti rendszer lehetővé teszi, hogy a betegek sürgős esetekben is bármikor felkereshessék a kórházat.

A kórházban számos részleg működik, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak szolgáltatásokat. A legfontosabb részlegek a következők:

  1. Belgyógyászat: Az Almási Balogh Pál Kórház belgyógyászati részlege magas szintű ellátást nyújt a különböző belgyógyászati betegségekben szenvedő betegeknek. Itt találhatók a belgyógyászati ambulanciák és osztályok, amelyek kezelik a különböző betegségeket, például a szív- és érrendszeri problémákat, a légzőszervi betegségeket és a gasztroenterológiai problémákat.
  2. Sebészet: A sebészeti részleg széles körű sebészeti beavatkozásokat végez, beleértve az általános sebészeti beavatkozásokat, traumatológiai beavatkozásokat és ortopédiai beavatkozásokat is. Az Almási Balogh Pál Kórház sebészeti részlege szakképzett orvosokból és ápolókból áll, akik a legmodernebb eszközökkel és technikákkal dolgoznak.
  3. Nőgyógyászat: A kórház nőgyógyászati részlege magas színvonalú nőgyógyászati ellátást nyújt a terhesség és a női reproduktív egészség területén. Itt találhatók a nőgyógyászati ​​osztályok, a szülészeti osztály és az ultrahang diagnosztika is.
  4. Gyermekgyógyászat: Az Almási Balogh Pál Kórház gyermekgyógyászati ​​részlege a legfiatalabb betegeket kezeli. Az itt dolgozó orvosok és ápolók gyermekgyógyászati ​​ellátást nyújtanak, és gondoskodnak a betegek szakorvosi ellátásáról.

Említésre méltó további részlegek a kardiológia, az onkológia, a neurológia és az ortopédia. Az Almási Balogh Pál Kórház minden részlege magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a betegek számára, és a legmodernebb orvosi eszközöket és technológiákat használja.

Az Almási Balogh Pál Kórház a régió egyik legfontosabb egészségügyi intézménye, és a betegek számára széles körű egészségügyi ellátást biztosít. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei mind fontos információk, amelyek segítséget nyújtanak a betegeknek az intézmény felkereséséhez és az igényelt szolgáltatások igénybevételéhez.