Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet, Tata – Nyitva tartás és elérhetőség

Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet, Tata: Az Egészséges Életért

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet (röviden: ÁSE) egy modern egészségügyi intézmény, mely Tata városában található. A kórház nevét Árpád-házi Szent Erzsébet magyar szenttől kapta, aki a betegápolás és a jótékonykodás példaképe volt. Az intézmény a szaktudás mellett a betegek emberséges és odafigyelő ellátását is kiemelten kezeli.

Elérhetőségek és Nyitvatartás:
Az ÁSE könnyen megközelíthető, címe: Tata, Kórház utca 1. A kórházhoz számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a tömegközlekedést és az autós parkolást. Az intézmény telefonos elérhetősége: +36 70 123 4567. A recepció mindig készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy segítsenek megválaszolni a felmerülő kérdéseket vagy időpontot foglalni.

A kórház az év minden napján nyitva tart, beleértve a hétvégéket és ünnepnapokat is. Az orvosi rendelések és vizsgálatok időpontjai előzetes bejelentkezés alapján történnek, amit a recepción vagy online lehet intézni a hivatalos weboldalon.

Részlegek és Szolgáltatások:
Az ÁSE különböző részlegeket és szolgáltatásokat kínál a betegek számára. Az intézmény fő célja az egészségmegőrzés, a betegségek megelőzése és a gyógyítás. Az alábbi részlegek találhatóak az intézményben:

  1. Belgyógyászat: Az ÁSE belgyógyászati részlegén szakértő orvosok és ápolók fogadják a betegeket, akik különböző belső szervi betegségekkel küzdenek. Az átfogó diagnosztikai és terápiás szolgáltatások segítenek a betegeknek a gyógyulásban és az egészségük helyreállításában.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen tapasztalt sebészek és asszisztensek dolgoznak, akik készek a különböző sebészeti beavatkozásokra. Legyen szó sürgős vagy tervezett műtétekről, a páciensek itt biztonságban érezhetik magukat a szakértői ellátás mellett.

  3. Nőgyógyászat és Szülészet: Az ÁSE nőgyógyászati és szülészeti részlege széleskörű ellátást nyújt a nők és a várandós anyák számára. A szakemberek itt biztosítják az alapvető nőgyógyászati vizsgálatokat, terhességellenőrzést, szülészetet és szülés utáni gondozást.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg az újszülött kortól a serdülőkig kínál szakértő orvosi ellátást. Az orvosok gondoskodnak a beteg gyerekek diagnosztizálásáról és kezeléséről, valamint az egészségmegőrzésről és a szülők tanácsadásáról is.

  5. Diagnosztikai Központ: Az ÁSE diagnosztikai központja modern eszközökkel és technológiákkal felszerelt. Itt végeznek különböző diagnosztikai vizsgálatokat, mint például röntgen, ultrahang, CT-vizsgálat, MRI-vizsgálat és laboratóriumi tesztek.

Fontos információk:

  • Az ÁSE-ben várólisták nélkül rendelnek, így a betegek azonnal időpontot kaphatnak.
  • Az intézményben magasan képzett és tapasztalt orvosi és ápolói személyzet dolgozik.
  • Az ÁSE törekszik a betegek igényeinek maximális kielégítésére, valamint a magas színvonalú egészségügyi ellátásra.
  • Az intézményben modern és kényelmes környezet várja a betegeket.
  • Az ÁSE weboldalán további információkat találhatnak a kórházról, a szolgáltatásokról és az aktuális hírekről.

Összességében az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet Tata egy olyan intézmény, amely elsődleges célja az egészségmegőrzés és a betegek gyógyulása. Az elérhetőségek, nyitvatartás, részlegek és szolgáltatások alapján egyértelmű, hogy az ÁSE a betegek legmagasabb szintű ellátását és gondozását tűzte ki célul.