Barcs Város Önkormányzat Járóbetegellátó Intézmények: Nyitva tartás és elérhetőség

Barcs Város Önkormányzat Járóbetegellátó Intézményei: Útmutató és Információk

Barcs városa, mint fejlett egészségügyi központ, számos járóbetegellátó intézménnyel rendelkezik, amelyek kiváló szolgáltatást nyújtanak a helyi lakosok és az ide látogatók számára. Ez a cikk bemutatja a Barcs Város Önkormányzat Járóbetegellátó Intézményeit, beleértve a kórházat, annak elérhetőségét, nyitvatartását és részlegeit.

Elérhetőség és Nyitvatartás:
A Barcs Város Önkormányzat Járóbetegellátó Intézményei központja a Barcsi Rendelőintézet, amely a város központjában található, a Petőfi Sándor utca 1. szám alatt. A rendelőintézet könnyen megközelíthető gyalogosan, tömegközlekedéssel vagy autóval egyaránt. Az intézmény nyitva tartása hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között van, azonban sürgős esetekben a sürgősségi osztály 24 órán keresztül elérhető.

Részlegek és Szolgáltatások:
A Barcsi Rendelőintézet számos részleggel rendelkezik, ahol a betegek a megfelelő ellátásban részesülhetnek. A következő részlegek állnak rendelkezésre:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg szakemberei a belső szervek megbetegedéseivel foglalkoznak, diagnosztizálják és kezelik azokat. Ide tartozik például a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a légzőszervi problémák kezelése is.

  2. Gyermekgyógyászat: Ez a részleg az újszülött- és gyermekkorban fellépő betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Az itt dolgozó szakemberek gondoskodnak a gyermekek egészségének megőrzéséről és a betegségek megelőzéséről.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részlegen a női reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémák diagnosztizálása és kezelése történik. Itt végzik a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatokat, valamint az esetleges nőgyógyászati beavatkozásokat is.

  4. Sebészet: A sebészeti részlegen a műtétekkel kapcsolatos diagnosztikát és beavatkozásokat végzik. Ide tartozik a sebészeti beavatkozások előtti és utáni gondoskodás is.

  5. Fogászat: A fogászati részlegen a fog- és szájproblémák diagnosztizálását és kezelését végzik, ideértve a foghúzást, töméseket, fogpótlásokat és fogszabályozást is.

Fontos tudnivalók:

  • A Barcsi Rendelőintézetben a betegek előjegyzés nélkül is igénybe vehetik a szolgáltatásokat, azonban a sürgősségi esetek előnyt élveznek.
  • A rendelőintézetben dolgozó orvosok és szakemberek magasan képzettek és tapasztaltak a területükön.
  • A betegeknek az intézményben a legmodernebb orvosi eszközök és technológiák állnak rendelkezésre a legjobb lehetséges ellátás érdekében.
  • A betegeknek személyazonossági igazolvánnyal és TB kártyával kell rendelkezniük a szolgáltatások igénybevételéhez.

A Barcs Város Önkormányzat Járóbetegellátó Intézményei kiváló szolgáltatást nyújtanak az egészségügyi ellátás terén. A rendelőintézet számos részlege és szakmai személyzete biztosítja a betegek számára a legjobb lehetséges kezelést és gondoskodást. Az intézmény elkötelezett az egészségmegőrzés és a betegségek megelőzése terén is. Törődjünk egészségünkkel és vegyük igénybe ezeket a kiváló szolgáltatásokat Barcs Város Önkormányzat Járóbetegellátó Intézményeiben!