Batthyány Kázmér Szakkórház, Kisbér – Nyitva tartás és elérhetőség

A Batthyány Kázmér Szakkórház Kisbér városában található, és fontos szerepet tölt be az egészségügyi ellátás terén a térségben. A kórház kiváló szakemberei és modern felszerelései révén magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosít a lakosság számára.

Elérhetőségek:
Cím: 2870 Kisbér, Szent István utca 27.
Telefon: +36 34 560 900
Email: info@batthyanykorhaz.hu
Honlap: www.batthyanykorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház állandóan üzemel, és non-stop rendelkezésre áll a sürgősségi esetek kezelésére. Az ambuláns ellátás hétköznapokon 8:00 és 16:00 óra között vehető igénybe. Az ágyazott betegek egész nap tartózkodnak a kórházban.

Részlegek:

  1. Sürgősségi osztály: A Batthyány Kázmér Szakkórház rendelkezik sürgősségi osztállyal, ahol orvosok és ápolók várják a súlyosabb állapotban lévő betegeket. Itt azonnal elérhetőek a szükséges diagnosztikai eszközök és a megfelelő ellátás.

  2. Belgyógyászati osztály: A belgyógyászati részleg széles körű szolgáltatásokat nyújt a szívbetegek, légzőrendszeri problémákkal küzdők, valamint a különböző krónikus betegségekben szenvedők számára. Az orvosok itt végzik a diagnózist és a kezelést is.

  3. Sebészeti osztály: A sebészeti részlegen műtéteket végeznek, beleértve a sürgős műtéteket is. Az orvosok és a sebészek különböző beavatkozásokat hajtanak végre, legyen szó baleseti sérülésekről, daganatokról vagy egyéb sebészeti beavatkozásokról.

  4. Szülészet-nőgyógyászati osztály: Az anyák és a várandós nők számára is biztosított a megfelelő ellátás. Itt a terhesség kezdetétől a szülés utáni időszakig minden szükséges szolgáltatás megtalálható.

  5. Gyermekosztály: A Batthyány Kázmér Szakkórház fontos figyelmet fordít a gyerekek egészségügyi ellátására is, és külön osztályt szentel a gyermekbetegségek kezelésére. A fiatalabb páciensek itt kapják meg a szükséges orvosi ellátást és gondoskodást.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban rendelkezésre állnak modern diagnosztikai eszközök, például röntgen, ultrahang és CT.
  • Az orvosok és a személyzet magas színvonalú szakmai ellátást biztosít és folyamatosan fejlesztik tudásukat.
  • A kórház közelében találhatóak parkolási lehetőségek, így a betegeknek nem kell sokat gyalogolniuk.
  • A kórházban elérhetőek étkezési lehetőségek, ahol a betegek és a látogatók friss és egészséges ételeket fogyaszthatnak.

A Batthyány Kázmér Szakkórház Kisbérben a lakosság egészségének megőrzésére és helyreállítására összpontosít. A kórház folyamatosan fejlődik és bővül, hogy még több embernek nyújthasson segítséget a legfontosabb pillanatokban.