Békés Városi Egyesített Egészségügyi Intézmény és Rendelőintézet – Nyitva tartás és elérhetőség

A Békés Városi Egyesített Egészségügyi Intézmény és Rendelőintézet (BV EEI) egy modern egészségügyi intézmény, amely a Békés megyei Békés városban található. A kórház kiemelkedő szerepet játszik a régió egészségügyi ellátásában, és számos szakágban nyújt kiváló minőségű szolgáltatásokat.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 5630 Békés, Kossuth tér 1.
Telefonszám: +36 66 123 456
E-mail: info@bekeskorhaz.hu
Honlap: www.bekeskorhaz.hu

A BV EEI nyitvatartása rendkívül rugalmas, és éjjel-nappal biztosítja a betegek ellátását. Az ambulancia és sürgősségi osztály folyamatosan üzemel, így minden sürgős esetben gyors és hatékony segítséget nyújtanak.

A BV EEI számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző orvosi szakterületekre specializálódtak. A kórházban megtalálhatók a következő részlegek:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg szakemberei a belső szervek megbetegedéseinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak. Ide tartozik a kardiológia, gasztroenterológia, nephrológia és endokrinológia.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, ideértve az általános sebészetet, ortopédiát és traumatológiát.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti részleg a női reproduktív rendszer betegségeivel és a terhességgel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a gyermekek egészségével és betegségeivel foglalkozik. Képzett orvosok és ápolók gondoskodnak a fiatal betegekről.

  5. Radiológia: A radiológiai részlegben különböző képalkotó eljárásokat végeznek, mint például a röntgen, ultrahang és CT-vizsgálat.

A BV EEI fontos információi közé tartozik az egészségpénztári és biztosítási elfogadás. A kórház számos egészségpénztárat és biztosítót fogad el, ezért érdemes ellenőrizni, hogy a saját biztosítónk vagy pénztárunk szerepel-e a listájukban.

A kórházban magasan képzett és tapasztalt orvosok, ápolók és egyéb egészségügyi szakemberek dolgoznak. Az intézmény célja a betegek magas szintű ellátása és gyógyítása, valamint a páciensek és hozzátartozóik biztonságának biztosítása.

A Békés Városi Egyesített Egészségügyi Intézmény és Rendelőintézet a térség meghatározó egészségügyi központja, amely a legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás eljárásokkal rendelkezik. Az intézmény felkészült és barátságos személyzete mindent megtesz a betegek teljes gyógyulása érdekében.