Bethánia Rehabilitációs Otthon: Nyitva tartás és elérhetőség Siklós-Máriagyűdön

Bethánia Rehabilitációs Otthon, Siklós-Máriagyűd: A gyógyulás szent helye

Siklós-Máriagyűd településén található Bethánia Rehabilitációs Otthon hosszú évek óta kiemelkedő szerepet tölt be a betegségekkel küzdő emberek gyógyulásában. A kórház elhelyezkedése, kiváló szolgáltatásai és szakértői csapata révén az intézmény nemzetközileg is elismert, és a régió egyik vezető egészségügyi intézményévé vált.

Elérhetőség és nyitvatartás:
Bethánia Rehabilitációs Otthon könnyen elérhető, hiszen Siklós-Máriagyűdön, a Magyarország-Délvidék határán található. A pontos cím: 7881 Siklós-Máriagyűd, Pécsi út 1. Az intézményt könnyen megközelíthetjük autóval, és számos tömegközlekedési lehetőség is rendelkezésre áll a környéken.

Az otthon egész évben fogadja pácienseit, és a kórházhoz tartozó telefonos ügyfélszolgálat munkatársai mindenben segítségünkre állnak. Az ügyfélszolgálat és a kórház általános nyitvatartása hétfőtől péntekig 8:00 és 17:00 óra között van, de sürgősségi esetekben a betegek mindenkor kapnak szakszerű és gyors segítséget.

Részlegek és szolgáltatások:
Bethánia Rehabilitációs Otthon számos részleggel rendelkezik, amelyek a legkülönfélébb egészségügyi problémákra nyújtanak szakértői ellátást.

  1. Fizikoterápia: A kórház rehabilitációs részlegén számos fizikoterápiás lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az elektroterápiát, hidroterápiát és mozgásterápiát is. Az itt dolgozó szakemberek a betegek egyéni igényeire szabott kezeléseket biztosítanak.

  2. Mentális egészség: A kórházban szakemberek alkalmazása mellett pszichológusok és pszichiáterek is elérhetők, akik segítenek a mentális problémákkal küzdő betegeknek. Az intézményben különleges figyelmet fordítanak a mentális egészség megőrzésére és a pszichológiai támogatásra.

  3. Fájdalomcsillapítás: A fájdalomcsillapítás területén az otthonban kiválóan képzett szakemberek dolgoznak. Az egyéni célkitűzésre összpontosítva a csapat a betegek fájdalommentesítését és az életminőségük javítását tűzi ki célul.

  4. Életmódkezelés: Az intézményben rendelkezésre állnak életmódkezelési programok is, amelyek segítenek a betegeknek egészségesebb életmódot kialakítani és megtartani. A szakértői csapat az étrend, a testmozgás és a stresszkezelés területén nyújt segítséget.

Fontos tudnivalók:
Bethánia Rehabilitációs Otthonban minden ember megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást és támogatást. Az intézmény nem csak az orvosi ellátásra fókuszál, hanem kiemelt figyelmet fordít a betegek pszichoszociális támogatására is. A kórház olyan területeken is tevékenykedik, mint például a közösségi rendezvények szervezése és a betegek és családjaik pszichológiai támogatása.

Bethánia Rehabilitációs Otthon valódi szentély a gyógyulásnak, ahol a legkiválóbb egészségügyi szolgáltatásokkal és szakértői csapattal találkozhatunk. A kórház elhelyezkedése és a környezet nyugalmat sugároz, ami hozzájárul a betegek gyógyulásának folyamatához.