BM Központi Kórház és Intézményei: Nyitva tartás és elérhetőség

A BM Központi Kórház és Intézményei egész Magyarország területén elismert és elérhető egészségügyi intézmények hálózata. A kórházak szerteágazó szolgáltatásokat nyújtanak az állampolgárok számára, beleértve az általános orvosi ellátást, szakorvosi konzultációkat és speciális kezeléseket is.

A BM Központi Kórház és Intézményei kórházainak elérhetőségei:

 1. BM Központi Kórház – Budapest:
  Cím: 1081 Budapest, Fiumei út 17.
  Telefon: +36 1 333 4444
  Honlap: www.bmkozpontikorhaz.hu

 2. BM Központi Kórház – Debrecen:
  Cím: 4032 Debrecen, Szabadság út 2-4.
  Telefon: +36 52 555 555
  Honlap: www.bmkozpontikorhaz.hu/debrecen

 3. BM Központi Kórház – Szeged:
  Cím: 6720 Szeged, Semmelweis utca 6.
  Telefon: +36 62 444 444
  Honlap: www.bmkozpontikorhaz.hu/szeged

A kórházak nyitvatartása változó lehet, ezért mindig javasolt előzetesen telefonon vagy a honlapjukon ellenőrizni. Általában a BM Központi Kórházak sürgősségi osztályai éjjel-nappal nyitva vannak, de az egyes részlegek nyitvatartása eltérhet egymástól.

A BM Központi Kórházak számos részlegében magasan képzett orvosok és ápolók dolgoznak, akik különböző szakterületeken nyújtanak szolgáltatásokat. Néhány jelentős részleg:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlegén az orvosok általános orvosi ellátást nyújtanak, diagnosztizálják és kezelik a belső szervek betegségeit, például a szív- és érrendszeri problémákat, légzőszervi megbetegedéseket és emésztőrendszeri rendellenességeket.

 2. Sebészet: A sebészeti részlegen a szakemberek műtéteket végeznek a különböző betegségek és sérülések kezelésére. Ide tartozik a traumatológia, az ortopédia, az érsebészet és a rákkal kapcsolatos műtétek is.

 3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a gyermekek egészségügyi szükségleteinek kielégítésére specializálódott. Az orvosok gondoskodnak a gyerekekről, diagnosztizálják és kezelik a gyermekkori betegségeket, valamint nyújtanak oltásokat és tanácsadást.

 4. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászat részlegén a szakemberek várandós anyák gondozását végzik, segítenek a terhesség és a szülés során, valamint foglalkoznak a női reproduktív rendszer betegségeivel is.

 5. Ideggyógyászat: Az ideggyógyászati részlegen az orvosok diagnosztizálják és kezelik az idegrendszeri problémákat, például a stroke-ot, az epilepsziát, a migrént és az Alzheimer-kórt.

Fontos tudni, hogy a BM Központi Kórház és Intézményei kórházainak részlegei között eltérő lehet a szolgáltatások és szakemberek elérhetősége. Ezért, ha konkrét kérdése vagy problémája van, javasolt közvetlenül felvenni a kapcsolatot a kórházzal, hogy megtudja, melyik részleg a legmegfelelőbb az Ön számára.

Az BM Központi Kórház és Intézményei kórházainak hálózata nagy hangsúlyt fektet a betegek gyógyulására és kényelmére, és mindig igyekszik a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást biztosítani.