Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház a Miskolc városában található, és az egyik legnagyobb egészségügyi intézmény a régióban. A kórház a legkorszerűbb technológiákkal és magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, hogy a lakosságnak a legjobb egészségügyi ellátást nyújtsa.

A kórház elérhetőségei:

Cím: 3526 Miskolc, Szentpáli utca 1.
Telefon: +36 46 555 000
Honlap: www.bazvarkorhaz.hu

A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. A közelben található buszmegállók és parkolók is biztosítják a kényelmes és zökkenőmentes látogatást.

A kórház nyitvatartása:

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház egész évben, minden nap nyitva áll a betegek számára. Az ambuláns rendelési időpontokat előzetes időpont-egyeztetés alapján lehet megkapni. Az éjjeli ügyelet a sürgősségi osztályon működik.

A kórház részlegei:

  1. Sürgősségi osztály: A sürgős orvosi ellátást igénylő betegek itt kapják meg azonnali segítséget. Ebben az osztályban dolgoznak sürgősségi orvosok, ápolók és egyéb szakemberek, akik készen állnak minden sürgős eset ellátására.

  2. Belgyógyászat: Ez az osztály foglalkozik a belső szervekkel kapcsolatos betegségek diagnosztizálásával és kezelésével. Itt találhatók a különböző belgyógyászati szakrendelések is, mint például a kardiológia, gasztroenterológia, nefrológia stb.

  3. Sebészet: Az osztályon műtéteket végeznek, legyen szó sürgős vagy tervezett beavatkozásról. A sebészeti részleg magában foglalja az általános sebészeti, traumatológiai és ortopédiai szakrendeléseket is.

  4. Szülészet-nőgyógyászat: Ebben az osztályon a várandós anyák szakszerű gondozása és a szülészeti ellátás kerül megvalósításra. Az osztályon dolgozó orvosok és szakápolók a legmagasabb szintű ellátást biztosítják a terhes nők és újszülöttek számára.

  5. Gyermekosztály: Ez az osztály a gyermekek egészségügyi ellátásával foglalkozik. Magában foglalja a gyermekgyógyászati és a gyermeksebészeti részlegeket is.

  6. Diagnosztika: A kórházban található modern diagnosztikai eszközök segítségével precíz vizsgálatokat végeznek, mint például a röntgen, ultrahang, CT, MRI stb.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban előzetes időpont-egyeztetés szükséges a szakorvosi ambuláns rendelésen való részvételhez.
  • A kórházban betegek számára étkezést és szállást is biztosítanak.
  • A kórházban látogatási tilalom lehet érvényben bizonyos betegségek vagy járványok idején.
  • Az egészségügyi ellátás igénybevételéhez a TAJ kártya szükséges.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház a régió legfontosabb egészségügyi intézménye, amely széleskörű ellátást biztosít a betegek számára. A kórház modern infrastruktúrával és magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, hogy a legjobb egészségügyi szolgáltatást nyújtsa a lakosságnak.