Budai Gyermekkórház és Rendelőintézet: Nyitva tartás és elérhetőség

A Budai Gyermekkórház és Rendelőintézet az egyik legnagyobb gyermekellátást biztosító intézmény Budapest szívében. A kórház hosszú évtizedek óta fontos szerepet tölt be a gyermekek egészségügyi ellátásában. Az intézmény magas színvonalú orvosi szolgáltatásainak köszönhetően elnyerte a szülők és a betegek bizalmát.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 1022 Budapest, Budaörsi út 46.
Telefonszám: +36 1 458 6300
Honlap: www.budaigyermekkorhaz.hu

A Budai Gyermekkórház és Rendelőintézet a legkorszerűbb berendezésekkel és technológiákkal felszerelt egészségügyi intézmény. A kórházban számos részleg működik, amelyek különböző szakterületekre specializálódtak, hogy a betegek minden igényét ki tudják elégíteni. A részlegek között megtalálhatók a következők:

  • Gyermeksebészeti részleg: Az egységben tapasztalt orvosok és ápolók látnak el mindenféle sérülést és sebet, legyen szó balesetekről vagy sebészeti beavatkozásokról.

  • Gyermekgyógyászati részleg: Itt a gyerekek általános egészségügyi problémáit kezelik, diagnosztizálják és gyógyítják. A részleg orvosai széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a gyermekkori betegségek terén.

  • Gyermekneurológiai részleg: A neurológiai betegségek diagnózisát és kezelését végzik itt, mint például az epilepszia, migrén vagy autizmus.

  • Gyermekpszichiátriai részleg: A pszichiátriai problémák, mint a depresszió, szorongás vagy viselkedészavarok kezelése és terápiája ebben a részlegen történik.

  • Gyermekfogászati részleg: A kórház számos fogorvosi szakembert foglalkoztat, akik gondoskodnak a gyermekek fogainak egészségéről és szájhigiéniájáról.

A Budai Gyermekkórház és Rendelőintézet nyitvatartása hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között van. Sürgős esetekben azonban éjjel-nappal elérhető ügyeleti szolgáltatást is biztosítanak.

A kórházban a legfontosabb szempont a betegek és családjaik kényelme és biztonsága. Ezért az intézmény korszerű és barátságos környezettel rendelkezik, hogy a gyermekek minél kevésbé érezzék magukat kórházi körülmények között. Az orvosok és ápolók empatikus és gyermekcentrikus hozzáállással rendelkeznek, hogy a betegek megfelelő ellátást kapjanak mind fizikai, mind érzelmi szempontból.

A Budai Gyermekkórház és Rendelőintézet törekedik arra, hogy a legkiválóbb egészségügyi szolgáltatásokat nyújtsa a gyermekeknek. Az intézményben dolgozó hozzáértő szakemberek mindent megtesznek azért, hogy a gyermekek minél hamarabb felépüljenek és egészségesen hagyják el a kórházat.