Budai Irgalmasrendi Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Budai Irgalmasrendi Kórház egy jelentős egészségügyi intézmény Budapest II. kerületében, amely a modern orvosi ellátást és magas színvonalú betegellátást nyújtja. A kórház hosszú múltra tekint vissza, és az évek során számos pozitív változást hozott az egészségügy területén.

A kórház könnyen megközelíthető, a Hűvösvölgyi út 116. szám alatt található. A közlekedési lehetőségek széles skáláját kínálja, így autóval, tömegközlekedéssel vagy akár gyalog is könnyen elérhető. Az intézmény számos parkolási lehetőséggel rendelkezik, így a pácienseknek nem kell aggódniuk a parkolási nehézségek miatt.

A kórház nyitvatartása rugalmas, és mindig azon dolgozik, hogy a betegek számára a legmegfelelőbb időpontokat biztosítsa. Az éjjel-nappal üzemelő sürgősségi osztály lehetővé teszi a sürgősségi ellátás igénylését bármikor, és a kórházban dolgozó szakemberek mindig rendelkezésre állnak, hogy azonnal reagáljanak a betegek szükségleteire.

A Budai Irgalmasrendi Kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különféle betegségek és egészségügyi problémák kezelésére szakosodtak. Az intézmény elismert onkológiai, sebészeti, traumatológiai, ortopédiai, neurológiai és szülészeti-nőgyógyászati részlegekkel büszkélkedhet. Ezek a részlegek magasan képzett orvosokkal és ápolókkal dolgoznak együtt, hogy a betegeknek a legjobb ellátást nyújtsák.

A kórház fontos szerepet játszik a kutatásban és az oktatásban is. Az intézmény bevonja a legfrissebb kutatási eredményeket és innovatív orvosi technológiákat a gyakorlatba, és folyamatosan képezi az orvosokat és az ápolókat a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.

Fontos tudnivalók a Budai Irgalmasrendi Kórházról:

  • Cím: Hűvösvölgyi út 116., Budapest II. kerület
  • Nyitvatartás: 24 órás sürgősségi osztály, rendelési idő a különböző részlegeken változhat
  • Részlegek: onkológia, sebészet, traumatológia, ortopédia, neurológia, szülészeti-nőgyógyászat
  • Kutatás és oktatás: az intézmény elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett és a legújabb orvosi fejlemények bevonásában

A Budai Irgalmasrendi Kórház kiemelkedő egészségügyi intézmény, amely a betegek számára a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtja. Az intézmény elérhetőségei, rugalmas nyitvatartása, magasan képzett szakemberei és számos részlege mind azt bizonyítják, hogy a kórház az egészségügy terén kiemelkedő szerepet játszik.