Budapesti Szent Ferenc Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Budapesti Szent Ferenc Kórház a magyar főváros egyik legjelentősebb egészségügyi intézménye, amely számos részlegével és szolgáltatásával biztosítja a magasan színvonalas egészségügyi ellátást a betegek számára. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, valamint a legfontosabb részlegeit és tudnivalóit.

Elérhetőség:
A Budapesti Szent Ferenc Kórház címe: 1021 Budapest, Ady Endre utca 19-21.
Telefonszám: +36 1 391 1100
E-mail cím: info@szentferenckorhaz.hu
Honlap: www.szentferenckorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház folyamatosan üzemel, azaz egész évben, nyitvatartási idő nélkül fogadja a betegeket. Az ügyelet minden nap, éjjel-nappal elérhető.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlegén szakorvosok által végzett általános vizsgálatokat és kezeléseket találhatunk. Ide tartozik például a kardiológia, pulmonológia, gasztroenterológia és diabetológia is.

  2. Sebészet: A sebészet részlege a műtétek és sebészeti beavatkozások terén nyújt szakmai segítséget. Ide tartozik többek között az általános sebészet, ortopédia, urológia és érsebészet.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részleg kiváló szakorvosokkal és modern diagnosztikai eszközökkel felszerelt. Itt végzik a nőgyógyászati vizsgálatokat, szűréseket, valamint a terhességmegszakítást is.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászat részlegén a gyermekek egészségügyi ellátását végzik szakértő orvosok és ápolók. Itt található a csecsemő- és gyermekosztály, valamint a gyermek pulmonológia és allergológia is.

  5. Diagnosztikai részleg: A kórház rendelkezik korszerű diagnosztikai eszközökkel, mint például az ultrahang, röntgen, CT, MR és laboratóriumi vizsgálatok. Ezek segítségével pontos diagnózist állítanak fel a betegek állapotáról.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban szigorú látogatási rend van érvényben, ezért célszerű előzetesen tájékozódni a látogatási időkről.
  • Az intézmény büszke arra, hogy kiváló szakorvosok és szakdolgozók dolgoznak itt, akik magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítanak minden beteg számára.
  • A kórházban rendelkezésre állnak korszerű gyógyászati technikák és eljárások, amelyek lehetővé teszik a hatékony és gyors gyógyulást.
  • A Budapesti Szent Ferenc Kórházban fontos szerepet kap a beteg- és hozzátartozói tájékoztatás, ezért a betegek minden szükséges információt megkapnak a kezelésükről és a gyógyulási folyamatról.

A Budapesti Szent Ferenc Kórház egy olyan intézmény, amely minden területen kiváló egészségügyi ellátást nyújt a lakosság számára. Legyen szó általános vizsgálatról, sürgősségi ellátásról vagy speciális szakorvosi konzultációról, a kórházban a betegek a legmagasabb szintű ellátásban részesülhetnek.