Bugát Pál Kórház, Gyöngyös: Nyitva tartás és elérhetőség

A Bugát Pál Kórház Gyöngyös városában található, és az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a régióban. A kórház széles körű szolgáltatásokat nyújt betegeinek, és az összes szükséges osztály és részleg rendelkezésre áll, hogy a betegek megfelelő ellátásban részesüljenek. Az alábbiakban bemutatjuk a Bugát Pál Kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, valamint néhány fontos részleget és további információt, amelyek segítenek az érdeklődőknek.

Elérhetőség:
Bugát Pál Kórház
Cím: 3200 Gyöngyös, Mátyás király út 2.
Telefonszám: +36 37 500 200
Honlap: www.bugatpal.hu

Nyitvatartás:
A kórház általában egész évben nyitva tart, és sürgősségi esetekben éjjel-nappal rendelkezésre áll. Az ambuláns ellátás és vizsgálatok általában hétköznapokon 8:00 és 16:00 óra között érhetők el, de ezek az időpontok változhatnak az egyes részlegeken belül.

Részlegek:

  1. Sürgősségi Osztály: A sürgősségi osztály készen áll, hogy azonnali orvosi ellátást nyújtson sürgősségi esetekben, mint például balesetek, sérülések vagy hirtelen fellépő betegségek esetén. A sürgősségi osztály folyamatosan üzemel.

  2. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztály azoknak a betegeknek nyújt ellátást, akik belső szerveikkel kapcsolatos problémákkal küzdenek, például szív- és érrendszeri betegségek, légzőrendszeri problémák, cukorbetegség vagy emésztőrendszeri rendellenességek esetén.

  3. Sebészet: A sebészeti osztályon a műtétek és sebészeti beavatkozások végrehajtása történik. A sebészeti részleg többek között foglalkozik hasi műtétekkel, baleseti és traumatológiai beavatkozásokkal, valamint egyéb sebészeti eljárásokkal.

  4. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti osztályon a kismamákat várandósságuk és szülésük során gondozzák. Az osztályon lehetőség van nőgyógyászati vizsgálatokra, terhességi gondozásra és szülésre.

  5. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a gyermekek általános egészségügyi ellátásával foglalkozik, ideértve a betegségek diagnosztizálását és kezelését is. A részlegen tapasztalt gyermekorvosok és szakemberek biztosítják a kiváló minőségű gyermekellátást.

Ezen kívül a Bugát Pál Kórház további szakosztályokat is működtet, mint például a radiológia, laboratórium és a rehabilitációs osztályok. Fontos megemlíteni, hogy a kórházban rendelkezésre áll modern diagnosztikai eszközök és berendezések, hogy a betegek a lehető legjobb ellátást kapják.

Az egészségügyi intézmény fontos szerepet játszik a Gyöngyös környéki lakosság egészségügyi ellátásában. A Bugát Pál Kórházban tapasztalt és elhivatott egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért és egészségéért. A kórházhoz való elérés egyszerű és könnyen megközelíthető, és a betegek előzetes időpont egyeztetésével az ellátás gördülékenyen zajlik.

Bár a cikk egy informatív áttekintést ad a Bugát Pál Kórházról, fontos megjegyezni, hogy az adatok idővel változhatnak. Ezért mindig ajánlott a pontos és naprakész információk beszerzése a kórháztól, például telefonon vagy honlapjukon keresztül.