Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum: Nyitva tartás és elérhetőség

A Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum (DE OEC) a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb és legfontosabb egészségügyi intézménye. Az orvosi egyetemhez tartozó kórház számos szakmában kiválóan képzett orvosokkal és egészségügyi szakemberekkel rendelkezik, akik a legmagasabb színvonalú gyógyító és diagnosztikai szolgáltatásokat nyújtják a betegek számára.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 98.
Telefon: +36 52 411 600
Honlap: https://www.klinikaikozpont.unideb.hu/

A kórház egész évben nyitva tart, és az ügyeleti ellátás is folyamatosan biztosított. A pontos nyitvatartási időkről és a rendelési időkről tájékozódhat a kórház honlapján, illetve telefonon érdeklődhet.

A DE OEC kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek a különböző egészségügyi területekre specializálódtak. Az alábbiakban néhány fő részleget sorolok fel:

  1. Belgyógyászat: Ezen a részlegen diagnosztikai és terápiás szolgáltatásokat nyújtanak a belső betegségek, például a kardiológia, a gasztroenterológia és a pulmonológia területén.

  2. Sebészet: Az egészségügyi problémákkal küzdő betegeket ezen a részlegen operálják, legyen szó orthopaediáról, traumatológiáról vagy általános sebészetről.

  3. Gyermekgyógyászat: A legkisebbeket ellátó részleg, ahol a gyermekorvosok és gyermekgyógyászati szakemberek a gyermekek egészségének megőrzésére és a betegségek kezelésére szakosodtak.

  4. Szemészeti osztály: A látással kapcsolatos problémák diagnosztizálására és kezelésére specializálódott. Itt elérhetőek a legkorszerűbb szemészeti eszközök és eljárások.

  5. Nőgyógyászat és szülészet: A nők egészségével foglalkozó részleg, ahol a terhesség alatti gondozástól a műtéti beavatkozásokig számos szolgáltatás elérhető.

Ezen kívül számos más részleg is működik a kórházban, beleértve a radiológiát, a neurológiát, az onkológiát és számos más területet. Az egészségügyi szolgáltatások széles skálája rendelkezésre áll, a diagnosztikai eljárásoktól a sürgősségi ellátásig.

Az DE OEC kórház fontos referenciapont a régióban, és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza a betegek ellátása során. A páciensek kényelmét és biztonságát mindig előtérbe helyezik, és az egészségügyi szakemberek odafigyelnek arra, hogy a betegek számára a lehető legjobb kezelést és gondoskodást nyújtsák.

Ez a cikk általános információkat tartalmaz a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrumról. A pontosabb információkért kérjük, látogasson el a kórház hivatalos honlapjára, vagy lépjen kapcsolatba a kórházval a fent említett elérhetőségeken.