Diósgyőri Kórház, Miskolc – Nyitva tartás és elérhetőségi információk

A Diósgyőri Kórház Miskolcon található egyik meghatározó egészségügyi intézmény. A kórház széleskörű szolgáltatásokkal és kiváló minőségű ellátással várja a betegeket. Az intézmény hozzáférhetőségei, nyitvatartása, részlegei és hasznos információk az alábbiakban találhatók.

Elérhetőség:
Cím: Miskolc, Diósgyőr, Kórház utca 1.
Telefon: +36 46 505 500
E-mail: diosgyori.korhaz@miskolc.hu
Honlap: www.diosgyorikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház általános nyitvatartási ideje a következő:
Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:00
Szombat – Vasárnap: zárva

Azonban fontos kiemelni, hogy sürgősségi esetekben és kritikus állapotokban a kórház egész nap fogadja a betegeket.

Részlegek:
A Diósgyőri Kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző területeken nyújtanak szakszerű és magas színvonalú ellátást. Néhány kiemelt részleg:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg szakemberei a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőszervi és anyagcsere-betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg magában foglalja az általános sebészet, az ortopédia, az érsebészet és a traumatológia területeit. Itt végzik a műtéti beavatkozásokat és a sebészeti kezeléseket.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti részleg gondoskodik a nők egészségének megőrzéséről, a terhesség gondozásáról és a szülészeti ellátásról.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg szakemberei speciális ellátást nyújtanak a gyermekek számára, beleértve az általános gyermekgyógyászatot, a neonatológiát és a gyermeksebészetet is.

  5. Sürgősségi osztály: A sürgősségi osztály 24 órás gondoskodást nyújt az életveszélyes állapotban lévő betegeknek, sürgős ellátást igénylő sérülteknek és sürgős orvosi segítségre szorulóknak.

Ezen részlegeken kívül a kórház további speciális részlegekkel is rendelkezik, mint például a radiológia, laboratóriumi diagnosztika, rehabilitációs osztályok stb.

Fontos információk:

  • A kórházban a betegeket a sürgősségi osztályon keresztül fogadják először, ahol felmérik az állapotukat és szükség esetén irányítják őket a megfelelő részlegre.
  • A kórházban az ellátás során az egészségügyi szakemberek magas szintű szakmai tapasztalattal és korszerű orvosi eszközökkel dolgoznak.
  • Az intézmény rendelkezik kórházi étteremmel és parkolási lehetőséggel is a betegek és látogatók számára.

A Diósgyőri Kórház Miskolc egyik meghatározó egészségügyi intézménye, amely gyors és hatékony ellátást biztosít a betegek számára. A részlegek széles skálája és a szakemberek magas szintű tapasztalata garantálja a betegek biztonságát és a gyógyulásukat.