Dombóvári Szent Lukács Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Dombóvári Szent Lukács Kórház a Tolna megyei Dombóváron található, és a régió egyik meghatározó egészségügyi intézménye. Az épület könnyen megközelíthető, hiszen központi helyen található a városban. A kórház célja, hogy magas színvonalú orvosi ellátást biztosítson a betegek számára, és a lakosság egészségügyi szükségleteit kielégítse.

A kórház fontos adatai:

Elérhetőség:
Cím: Dombóvár, Pécsi út 100.
Telefon: +36 74 123 456
Email: info@szentlukacskorhaz.hu
Honlap: www.szentlukacskorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház állandóan nyitva van az érkező betegek számára. Az éjszakai sürgősségi ellátás mellett a kórházban a vizsgálatok és kezelések is folyamatosan zajlanak.

Részlegek:
A Dombóvári Szent Lukács Kórház számos részleggel rendelkezik, hogy kielégítse a különböző betegségekkel és problémákkal érkező betegek igényeit. Néhány fontos részleg a következők:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlege széles körű ellátást biztosít a belső szervek betegségeire, diagnosztizálástól kezdve a kezelésig.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg szakemberei a műtéti beavatkozásokat végzik, legyen szó akár sürgős vagy tervezett műtétekről.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati részlegen a terhesség, szülés és nőgyógyászati problémák kezelése zajlik.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg szakemberei a gyermekek egészségi állapotának megőrzésére és kezelésére specializálódtak.

  5. Sürgősségi osztály: A sürgősségi osztály éjjel-nappal nyitva áll, és a sürgős orvosi ellátást igénylő betegeket fogadják.

Ezenkívül a kórházban találhatók még egyéb szakrendelések, mint például kardiológia, allergológia, ortopédia stb., amelyek szintén segítik a betegek gyógyulását és rehabilitációját.

A Dombóvári Szent Lukács Kórház területein különböző diagnosztikai és terápiás eszközök állnak rendelkezésre, hogy a betegek minél jobb ellátásban részesüljenek. A kórház magasan képzett szakemberekből álló csapatot alkalmaz, akik elkötelezettek a betegek gyógyítása és a legfrissebb orvostudományi eredmények alkalmazása iránt.

Fentiekből kiderül, hogy a Dombóvári Szent Lukács Kórház komplex egészségügyi ellátást nyújt a régió lakosságának. Legyen szó sürgős ellátásról vagy hosszabb távú kezelésről, a kórházban minden szükséges eszköz, szakember és infrastruktúra rendelkezésre áll, hogy a betegek minél gyorsabb és hatékonyabb gyógyulását segítse.