Dorogi Szent Borbála Szakkórház és RI Kht. nyitva tartás és elérhetőség

A Dorogi Szent Borbála Szakkórház és RI Kht. egy kiváló egészségügyi intézmény, amely a legmagasabb színvonalú ellátást és kezelést nyújtja a betegek számára. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más fontos információkat, amelyek segítenek Önnek megismerkedni a kórházzal.

Elérhetőség:
A kórház címe: 2510 Dorog, Szent István út 17.
Telefonszám: +36 33 530 600
Honlap: www.dorogikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Dorogi Szent Borbála Szakkórház és RI Kht. egész évben nyitva tart, és folyamatosan fogadja a betegeket. Az ügyeleti rendszer működéséről kérjük, tájékozódjon a kórház honlapján vagy telefonon.

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: Az intézmény belgyógyászati ​​részlegén a betegek kivizsgálását és kezelését végzik. Ezen a részlegen foglalkoznak a szív- és érrendszeri betegségekkel, a légzőszervi problémákkal, az emésztőrendszeri rendellenességekkel és más belső szervi betegségekkel.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen tapasztalt és képzett sebészek végzik a műtéteket. Az orthopaedikai, általános, érsebészeti és bőrsebészeti beavatkozások mellett a kórházban elérhető plasztikai sebészet is.

  3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati ​​részlegen szakértő orvosok várják a kis betegeket. A részleg speciális figyelmet fordít a gyermekek egészségére és jólétére, védőoltásokat biztosít, valamint kezeli a különböző gyermekbetegségeket.

  4. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati ​​részlegen nőgyógyászok és szülészek látják el a betegeket. A kórházban rendelkezésre áll a terhesgondozás, a szülészet és a nőgyógyászati ​​műtétek végzése is.

  5. Szemészet: A kórház szemészeti részlegén a betegek szemészeti problémáival foglalkoznak. Az alapvető szemvizsgálatoktól kezdve a szürkehályog műtétig széleskörű ellátást nyújtanak.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban elérhető speciális vizsgálatok és kezelések magas szintű szakmai felkészültséget igényelhetnek az orvosoktól és az egészségügyi személyzettől. Biztos lehet benne, hogy a kórházban tapasztalt és képzett szakemberek végzik a kezeléseket.
  • A kórházban rendelkezésre állak modern diagnosztikai eszközök, laboratóriumi felszerelések és egyéb technológiák, amelyek segítik a precíz diagnózis felállítását és a hatékony kezelést.
  • Az intézményben magas higiéniai és biztonsági előírásokat tartanak be annak érdekében, hogy a betegek biztonságban érezzék magukat és megkapják a legmegfelelőbb ellátást a kezelésük során.
  • Fontos tudni, hogy a kórházban előzetes bejelentkezési rendszer működik. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kórházzal a megfelelő időpont egyeztetése érdekében.

Összességében a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és RI Kht. egy elismert egészségügyi intézmény, amely magas színvonalú ellátást nyújt a betegek számára. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és egyéb tudnivalók segítenek abban, hogy a betegek és hozzátartozóik naprakész információkkal rendelkezzenek a kórházról.