Dr. Batthyány-Strattmann László Kórház elérhetősége és nyitvatartása

Dr. Batthyány-Strattmann László Kórház Körmend

A Dr. Batthyány-Strattmann László Kórház Körmend egy modern, magas színvonalú egészségügyi intézmény, amely különféle egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a Körmend városában és a környező településeken élő lakosság számára. Az intézmény a város központjában található, és könnyen megközelíthető a környező területekről.

Elérhetőségek:

 • Cím: 9900 Körmend, Kórház tér 1.
 • Telefon: +36 94 562 200
 • Honlap: www.kormendkórház.hu

Nyitvatartás:
Az intézmény egész évben nyitva tart, 24 órában elérhető sürgősségi ellátásra. Az ambuláns rendelések hétköznapokon, munkanapokon 8:00 és 18:00 között zajlanak.

Részlegek és szolgáltatások:

 1. Sürgősségi osztály: A kórház rendelkezik sürgősségi osztállyal, ahol azonnali orvosi ellátást nyújtanak a sürgősségi esetekben. Ez a részleg 24 órán keresztül üzemel, és magasan képzett szakemberek állnak a betegek rendelkezésére.

 2. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg az orvosi vizsgálatokat, diagnózisokat és kezeléseket végzi a belső szervekkel kapcsolatos problémák esetén. Ide tartoznak például a kardiológia, az endokrinológia és a gasztroenterológia.

 3. Sebészet: A sebészeti részleg olyan beavatkozásokat végznek, mint például a műtétek, traumatológiai ellátások, ciszta eltávolítások és sebfertőtlenítések.

 4. Gyermekosztály: A kórház emellett gyermekosztállyal is rendelkezik, ahol a gyerekeket különleges gondoskodásban részesítik. Itt találhatók a gyermekgyógyászati szolgáltatások, a gyermeksebészet és a gyermekpszichiátria is.

 5. Szülészeti és nőgyógyászati részleg: Az anyák és a kismamák számára különleges ellátást biztosít a szülészeti és nőgyógyászati részleg. Itt találhatók a szülészeti szolgáltatások, a nőgyógyászati vizsgálatok és a nőgyógyászati műtétek is.

 6. Diagnosztikai részleg: Az intézményben található diagnosztikai részlegben ultrahang vizsgálatokat, röntgen vizsgálatokat és laboratóriumi vizsgálatokat végeznek a pontos diagnózis felállítása érdekében.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézményben szakorvosok és magasan képzett egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák a betegek gyógyítása során.
 • Az intézmény az egészségügyi biztosításokkal is szerződésben áll, így a betegeknek lehetőségük van az egészségbiztosítási kártyájukkal fizetni.
 • A kórházban szálláslehetőséget is biztosítanak a hosszabb kezelések vagy műtétek után felépülő betegek számára.

A Dr. Batthyány-Strattmann László Kórház Körmend széleskörű egészségügyi szolgáltatásokkal áll a betegek rendelkezésére, és mindent megtesznek azért, hogy a legmagasabb szintű ellátást nyújtsák. A kórház kiváló infrastruktúrával, tapasztalt szakemberekkel és modern diagnosztikai eszközökkel rendelkezik, hogy a betegek gyorsan és hatékonyan gyógyulhassanak.