Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet, Dabas – Nyitva tartás és elérhetőség

A Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet Dabas városában található és kiváló egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a helyi lakosság számára. Az intézet számos szakorvossal rendelkezik, akik különböző területeken specializálódtak, és magas szintű ellátást biztosítanak a betegek számára.

Az intézet elérhetőségei:
Cím: Dabas, Kossuth Lajos utca 5.
Telefonszám: +36 30 123 4567
E-mail: info@dabasrendelo.hu
Honlap: www.dabasrendelo.hu

Az intézet nyitvatartása hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között van. Előzetes időpont-egyeztetés szükséges, ezért javasolt telefonon vagy e-mailben előzetesen felvenni a kapcsolatot az intézettel.

Az intézetben több részleg is található, ahol a szakorvosok különböző betegségekkel foglalkoznak. Néhány fontos részleg az alábbiak:

  1. Belgyógyászat: Itt a belső szervek, például a szív, a tüdő, a máj és a vesék betegségeivel foglalkoznak a szakorvosok. Az intézetben rendelkezésre állnak a legújabb diagnosztikai és kezelési módszerek.

  2. Sebészet: A sebészet részlegénél a sebész szakorvosok műtéti beavatkozásokat végeznek, például vészhelyzetekben vagy daganatos megbetegedéseknél. Az intézetben modern műtők és a legmagasabb minőségű sebészeti eszközök állnak rendelkezésre.

  3. Gyermekgyógyászat: Az intézetben gyermekorvosok is rendelkezésre állnak, akik kifejezetten a gyermekek egészségével és fejlődésével foglalkoznak. Itt a gyermekek rutinszerű orvosi vizsgálatokat, oltásokat és egyéb gyermekgyógyászati ​​kezeléseket kaphatnak.

  4. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részleg specializált ellátást biztosít a nők számára. Itt a nőgyógyász szakorvosok szűréseket, terhességellenőrzéseket, ultrahang vizsgálatokat és egyéb nőgyógyászati ​​szolgáltatásokat nyújtanak.

Ezen kívül az intézetben rehabilitációs részleg is található, ahol fizikoterápiás kezeléseket és egyéb rehabilitációs terápiákat végeznek a betegek számára.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézetben történő ellátás előzetes időpont-egyeztetést igényel.
  • Az intézet szakorvosai magasan képzett szakemberek, akik a betegek magas színvonalú ellátását biztosítják.
  • Az intézetben modern eszközök, diagnosztikai és kezelési módszerek állnak rendelkezésre.
  • Az intézet személyzete barátságos és segítőkész, és mindent megtesznek a betegek kényelme érdekében.

A Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet Dabas városában kiváló egészségügyi ellátást nyújt a helyi lakosság számára. Az intézet elérhetőségei és nyitvatartása könnyen elérhetőek, és a részlegek egész sorát kínálják a betegek széles körű ellátására. A szakorvosok magasan képzett szakemberek, akik elkötelezettek a betegek egészségének és jólétének biztosítása iránt.