Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet, Balassagyarmat: Nyitva tartás és elérhetőség

A Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet Balassagyarmaton található, és az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a városban és környékén. A kórház kiváló szakmai stábja és modern felszereltsége miatt számos betegség diagnosztizálását és kezelését végzi sikeresen.

A kórház elérhetőségei:

Cím: 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 24.
Telefon: +36 35 500 500
E-mail: info@kenessey.hu

A kórház minden hétköznap 8:00 és 20:00 óra között tart nyitva. Sürgősségi esetekben pedig éjjel-nappal fogadják a betegeket.

A Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet számos részleggel rendelkezik, amelyek a különböző betegségek diagnosztizálását és kezelését végzik. Az alábbiakban bemutatjuk néhányat ezek közül:

  1. Belgyógyászat: Az általános belgyógyászati részlegen a belső szervek betegségeinek diagnosztizálását és kezelését végzik. Ide tartoznak például a szív- és érrendszeri betegségek, az endokrinológiai problémák, a gasztroenterológiai megbetegedések és a légzőszervi problémák.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen a különböző sebészeti beavatkozásokat végzik, például az epehólyag és az apendix műtéteit, a hasi beavatkozásokat, valamint a bőr- és lábsebészeti kezeléseket.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részlegen a női szervek betegségeinek diagnosztizálását és kezelését végzik, például a szűrővizsgálatokat, a terhesség követését, a nőgyógyászati műtéteket és a meddőségi problémák kezelését.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a csecsemők és gyermekek egészségének monitorozása és kezelése történik. Itt találhatók a gyermekorvosi rendelők és a gyermekosztályok.

  5. Cukorbetegség és anyagcsere rendelő: Ez a részleg a cukorbetegek és az anyagcserezavarokkal küzdő betegek diagnosztizálását és kezelését végzi. Itt a betegek részletes tanácsadást kapnak az életmódváltásról, az inzulinkezelésről és a megfelelő táplálkozásról.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban rendelkezésre állnak modern diagnosztikai eszközök, például ultrahang készülékek, röntgen gépek és laboratóriumok.
  • A betegek számára a kórházban kényelmes szálláslehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek magas színvonalú ellátást és gondoskodást biztosítanak.
  • A kórházban szakképzett egészségügyi személyzet dolgozik, akik mindent megtesznek a betegek gyógyulása érdekében.
  • Az intézmény rendelkezik a szükséges engedélyekkel és minősítésekkel, ami biztosítja a magas színvonalú egészségügyi ellátást.

A Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet Balassagyarmaton és környékén a betegek ellátásának megbízható és kiváló intézménye. Az itt dolgozó szakemberek elkötelezettek az emberi egészség iránt, és mindent megtesznek a betegek gyógyulása érdekében.