Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet, Orosháza – Nyitva tartás és elérhetőség

Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet – Orosháza

Az Orosháza városában található Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet egy modern egészségügyi intézmény, amely kiváló ellátást biztosít a helyi lakosság és környező települések számára. A kórházban a legkorszerűbb eszközök és technológiák segítségével végzik a diagnosztikai, terápiás és rehabilitációs tevékenységeket.

Az intézmény a következő elérhetőséggel rendelkezik:

Cím: 5900 Orosháza, Kossuth Lajos utca 19.
Telefonszám: +36 68 413 300
Honlap: www.oroshazakorhaz.hu

A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet egész évben nyitva tart, és minden nap rendelkezésre áll a betegek ellátására. Az ambuláns rendelők és egyes szakmai részlegek nyitvatartása eltérhet egymástól, ezért érdemes előre tájékozódni a kórház honlapján vagy telefonon.

A kórház különböző részlegei számos szakterületet lefednek, így a betegek széles skáláját tudják ellátni. Néhány feltüntetett részleg:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen a belső szervek betegségeivel foglalkoznak, diagnosztizálják és kezelik a különböző belső szervi rendellenességeket.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen a műtétek széles spektrumát végzik, beleértve az általános sebészeti beavatkozásokat, traumatológiai beavatkozásokat és plasztikai sebészeti eljárásokat is.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati részleg az anya és a magzat egészségével foglalkozik, végzik az előzetes vizsgálatokat, terhesgondozást, szülészetet és nőgyógyászati beavatkozásokat.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg specializált ellátást nyújt a gyermekek számára, beleértve a betegségmegelőzést, gondozást és kezelést is.

Ezen kívül a kórház további részlegekkel is rendelkezik, mint például traumatológia, onkológia, neurológia és pszichiátria. Mindegyik részleg magasan képzett orvosokból és szakemberekből áll, akik kiemelkedő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek.

Az intézményben számos kiegészítő szolgáltatást is elérhetnek a betegek, mint például laborvizsgálatok, röntgen, ultrahang, CT és MRI vizsgálatok. Emellett rehabilitációs részleg is működik, ahol a betegek fizioterápiás kezeléseket és rehabilitációs programokat vehetnek igénybe.

A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet mélyen elkötelezett a betegek magas színvonalú egészségügyi ellátása iránt. A kórház szakembergárdája emberközpontú és figyelmes ellátást nyújt, felkészültek a legkülönfélébb egészségügyi problémák kezelésére.

A kórház honlapján további információk érhetők el a részlegekről, a szolgáltatásokról és az aktuális nyitvatartásról.