Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi Intézmény, Csongrád: Rendelési idő és elérhetőség

Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi Intézmény, Csongrád: Egészség mindenki számára

A Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi Intézmény Csongrádon található, és a városban és környékén élők egészségügyi ellátásáról gondoskodik. A kórház magas színvonalú orvosi szolgáltatásokat nyújt a betegeknek, és a legfejlettebb technológiákat alkalmazza a diagnózis és kezelés során.

Elérhetőségek:

  • Cím: Csongrád, Péterfy Sándor utca 1.
  • Telefonszám: +36 62 555 555
  • E-mail: info@szarkaegeszseg.hu

Nyitvatartás:
A kórház minden nap 24 órán át nyitva áll a betegek számára. Az ügyeleti idő alatt a sürgősségi eseteket azonnal fogadják, míg a rendelési időben az előzetesen időpontot foglaló pácienseket látják el a különböző szakrendeléseken.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Sürgősségi osztály: A sürgősségi osztály az egész nap nyitva áll, és készen áll a sürgős orvosi ellátásra és beutalásra. Azokat a betegeket fogadják, akik sürgős ellátást igényelnek, például súlyos sérülések, életveszélyes állapotok vagy más sürgős egészségügyi problémák esetén.

  2. Belgyógyászat: Az intézmény belgyógyászati ​​részlege számos betegséggel foglalkozik, beleértve a kardiológiát, a gasztroenterológiát, a pulmonológiát és az endokrinológiát is. A betegeket tapasztalt belgyógyászok és szakorvosok látják el, akik a legkorszerűbb diagnosztikai eszközöket és kezelési módszereket alkalmazzák.

  3. Sebészet: A sebészeti részlegen a kórház szakértő sebészei végzik a különféle sebészeti beavatkozásokat, ideértve a rutin műtéteket, traumatológiai beavatkozásokat és az onkológiai sebészeti kezeléseket is.

  4. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati ​​részleg magas színvonalú szülészeti és nőgyógyászati ​​ellátást nyújt. Tapasztalt szülésznők és nőgyógyászok gondoskodnak a terhes és szülő nőkről, akiket a modern felszerelésekkel ellátott szülőszobákban fogadnak.

  5. Gyermekgyógyászat: Az intézmény gyermekgyógyászati ​​részlege kis betegek számára nyújt egészségügyi ellátást. A gyermekorvosok és szakorvosok széles körű szolgáltatásokat kínálnak a gyermekbetegségek megelőzésétől a kezelésig.

  6. Radiológia: A kórház radiológiai részlege magas szintű képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokat nyújt, beleértve az ultrahangot, a röntgenfelvételeket és az MRI-t is.

A Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi Intézmény elkötelezett abban, hogy magas színvonalú betegellátást és a legmodernebb technológiák alkalmazását biztosítsa a betegek számára. Az egészségügyi szakembergárda tapasztalt és jól képzett, és az intézmény mindent megtesz annak érdekében, hogy a páciensek a lehető legjobb ellátásban és gyógyulásban részesüljenek.