Edelényi Egészségügyi Intézmény – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Edelényi Egészségügyi Intézmény – Edelény egy kiváló orvosi ellátást nyújtó kórház, amely magas színvonalon szolgálja a helyi közösség egészségügyi szükségleteit. Az intézmény széles körű szolgáltatásokat kínál, és a legmodernebb eszközökkel rendelkezik a betegek optimális gyógyulása érdekében. A cikkben bemutatjuk az intézmény elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit, valamint más fontos információkat.

Az Edelényi Egészségügyi Intézmény könnyen megközelíthető helyen található Edelény városában. A pontos cím: Edelény, Egészségügyi tér 1. A kórház központi helyen helyezkedik el, így könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel egyaránt. A közeli parkoló lehetőségek biztosítják a kényelmes és könnyű parkolást a betegek és látogatók számára.

Az intézmény nyitvatartása rendszerint hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között van. Sürgősségi esetekben az Egészségügyi Intézmény 24 órás sürgősségi ellátást nyújt, így bármikor elérhetőek az orvosok és az ápolók a sürgős esetek kezeléséhez.

Az Edelényi Egészségügyi Intézményben számos részleg működik, amelyek különböző területeken specializálódtak. Az orvosi részleg szakemberei magas szintű orvosi ellátást nyújtanak, beleértve a belgyógyászatot, sebészetet, nőgyógyászatot és szülészetet, urológiát, valamint a gyermekgyógyászatot. Emellett a kórházban működik egy radiológiai részleg is, ahol korszerű képalkotó diagnosztikai eszközök segítségével végzik a röntgenfelvételeket és ultrahang vizsgálatokat.

Az intézmény kiemelkedő figyelmet fordít a betegek kényelmére és gondjaira. A kórház udvarán parkosított terület található, ahol a betegek és látogatók kellemes környezetben pihenhetnek. Emellett az intézmény kávézót és éttermet is működtet, ahol friss ételek és italok állnak rendelkezésre.

Fontos megemlíteni, hogy az Edelényi Egészségügyi Intézményben a betegeknek lehetőségük van bejelentkezni előzetes időpont egyeztetés céljából. Ez segít csökkenteni az várakozási időt és biztosítja, hogy a betegek a lehető leghamarabb ellátást kapjanak.

Az Edelényi Egészségügyi Intézmény egy kiváló kórház, amely a betegek széleskörű egészségügyi igényeit kielégíti. A kórház modern felszerelésekkel és magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, hogy a betegek a legjobb ellátást kapják. Az intézmény elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és kényelmi szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek megfelelő ellátást kapjanak és gyorsan felépüljenek.