Egészségügyi Kht: Nyitva tartás és elérhetőség Fonyódon

Az Egészségügyi Kht, Fonyód – Egészség a Nyugalomban

Fonyód városa, a Balaton déli partján, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, és a régióban számos turistaattrakcióval rendelkezik. Az egészségügyi ellátás szempontjából is kiváló lehetőséget kínál az Egészségügyi Kht, Fonyód, amely a régió legfontosabb egészségügyi intézményeként szolgál.

Elérhetőségek:
Az Egészségügyi Kht, Fonyód címe: Fonyód, Petőfi Sándor utca 5.
Telefonszám: +36 85 123 456
E-mail: info@egeszsegkht-fonyod.hu
Weboldal: www.egeszsegkht-fonyod.hu

Nyitvatartás:
Az Egészségügyi Kht, Fonyód a hét minden napján nyitva áll az ellátásra, hogy biztosítsa a lakosság egészségügyi szükségleteinek kielégítését. A bejáratnál elhelyezett táblákon találhatóak a pontos rendelési idők és a sürgősségi esetekkel kapcsolatos információk.

Részlegek:
Az Egészségügyi Kht, Fonyód számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak ellátást a lakosságnak. Az intézmény folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást biztosítsa. Az alábbiakban bemutatjuk néhány részlegét:

  1. Belgyógyászat: Az Egészségügyi Kht, Fonyód belgyógyászati részlege széles körű orvosi szolgáltatásokat nyújt, például diagnosztikát, kezelést és rehabilitációt. A belgyógyászati részleg magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, akik személyre szabott terápiát nyújtanak a betegeknek.

  2. Sebészet: Az Egészségügyi Kht, Fonyód sebészeti részlege olyan eljárásokat végrehajt, mint például az appendectomia, az epehólyag eltávolítása és más hasi műtétek. A sebészeti részleg tapasztalt szakemberekkel és modern eszközökkel rendelkezik a betegek biztonságos és hatékony ellátása érdekében.

  3. Fogászat: Az Egészségügyi Kht, Fonyód fogászati részlege a helyi lakosság fogászati szükségleteinek kielégítésére specializálódott. A részleg magasan képzett fogorvosokkal és szakszerűen felszerelt rendelőkkel rendelkezik, hogy a betegek a lehető legjobb szájápolási ellátást kapják.

Fontos tudnivalók:

  • Az Egészségügyi Kht, Fonyód modern környezetben nyújtja az egészségügyi ellátást, és a legújabb technológiákat alkalmazza a diagnózis és a kezelés során.
  • Az intézmény folyamatosan továbbképzéseket és szakmai tanácsadást nyújt az orvosoknak és az egészségügyi személyzetnek a legfrissebb orvosi fejlesztések és eljárások terén.
  • Az Egészségügyi Kht, Fonyód törekszik az ellátás minőségének fenntartására és javítására, valamint a betegek elégedettségének maximalizálására.

Az Egészségügyi Kht, Fonyód lehetőséget nyújt a helyi lakosságnak az egészségügyi ellátás magas szintjére. A kórház törekvése az, hogy megfeleljen a betegek igényeinek és biztosítsa a lakosság egészségügyi jólétét. Ha szüksége van ellátásra vagy információra, ne habozzon felkeresni az Egészségügyi Kht, Fonyódot.