Egészségügyi Szolgálat, Tab: Nyitva tartás és elérhetőség

Az Egészségügyi Szolgálat, Tab – A Régió Legmegbízhatóbb Kórháza

Az Egészségügyi Szolgálat, Tab, hosszú évtizedek óta a régió legmegbízhatóbb kórházaként szolgálja a helyi lakosság egészségügyi szükségleteit. A kórház kiváló minőségű egészségügyi ellátást és széleskörű szolgáltatásokat kínál a betegeknek, miközben célja a betegközpontú gondoskodás biztosítása.

Elérhetőség

Az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház könnyen megközelíthető a város központjából. Címe: Tab, Egészség utca 1. A kórházhoz telefonon is elérhetőek vagyunk a +36 1 123 4567 számon.

Nyitvatartás

Az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház egész évben, hétfőtől péntekig 8:00 és 20:00 között tart nyitva. A sürgősségi osztály pedig éjjel-nappal fogadja a sürgős orvosi ellátást igénylő betegeket.

Részlegek és szolgáltatások

  1. Belgyógyászat: Az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház belgyógyászati részlege szakértő orvosokkal és ápolókkal működik. Itt a betegek számos belső szervi betegséggel kapcsolatos problémájukkal fordulhatnak a szakorvosokhoz.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen a betegeket képzett sebészek és szakápolók látják el, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek különböző sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: Az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház nőgyógyászati és szülészeti részlege számos szolgáltatást nyújt a női betegek számára, beleértve a szülészeti ellátást, a nőgyógyászati vizsgálatokat és a reproduktív egészségügyi szolgáltatásokat is.

  4. Gyermekosztály: A gyermekosztály kiváló szakemberekkel rendelkezik, akik gondoskodnak a beteg gyermekekről és csecsemőkről. Az osztályon a betegek számára biztosítottak a gyermekgyógyászati vizsgálatok, oltások és kezelések.

  5. Sürgősségi osztály: Az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház sürgősségi osztálya 24 órás ellátást nyújt a sürgős orvosi beavatkozásokra szoruló betegeknek. Ezen a részlegen az orvosok és az ápolók gyorsan és hatékonyan kezelik az esetleges sérüléseket és sürgős egészségügyi problémákat.

A fent említett részlegeken kívül az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház számos további szolgáltatást is nyújt, beleértve a laboratóriumi vizsgálatokat, röntgenfelvételeket, ultrahangvizsgálatokat, rehabilitációs terápiákat és még sok mást.

Az Egészségügyi Szolgálat, Tab kórház minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a betegek biztosak lehessenek abban, hogy kiváló minőségű és megfelelő ellátásban részesülnek. A hozzáértő szakemberek és a modern felszerelések garantálják, hogy a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátást kapják.