Egészségügyi Szolgáltató és Vagyonkezelő Intézmény, Hajdúböszörmény – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Egészségügyi Szolgáltató és Vagyonkezelő Intézmény (ESZVI) Hajdúböszörmény városában található, és kiváló minőségű egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a lakosságnak. A kórház széles körű ellátást biztosít, és több részleggel rendelkezik, hogy a betegek minden igényét kielégítse.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Hajdúböszörmény, Kórház utca 1.
Telefonszám: +36 52 123 456
E-mail: info@eszvi-hb.hu
Honlap: www.eszvi-hb.hu

A kórház nyitvatartása:
Az ESZVI Hajdúböszörmény minden nap, hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között fogadja a betegeket. Sürgősségi esetekben és hétvégén is rendelkezésre állnak az egészségügyi szakemberek.

Az ESZVI Hajdúböszörmény rendelkezik a következő részlegekkel és szolgáltatásokkal:

  1. Belgyógyászat: Ez a részleg foglalkozik a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével, például a szív- és érrendszeri problémákkal, a légzőrendszeri betegségekkel és az emésztőrendszeri zavarokkal.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg komplex ellátást nyújt a betegeknek, a kisebb sebészeti beavatkozásoktól kezdve, mint a vakbélgyulladás műtéte, egészen a nagyobb, bonyolultabb műtétekig, mint például az érsebészet vagy az ortopédiai beavatkozások.

  3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg szakértő orvosokkal és ápolókkal gondoskodik a kis betegekről. Itt végzik a szűréseket, a vakcinázást, valamint kezelik a gyermekkori betegségeket és fertőzéseket.

  4. Nőgyógyászat és szülészet: Ez a részleg a női egészséggel foglalkozik, ideértve a nőgyógyászati ​​vizsgálatokat, a terhesség gondozását és a szülészetet is.

  5. Röntgen és laboratórium: A kórház rendelkezik diagnosztikai eszközökkel, mint például röntgen és ultrahang, valamint laboratóriumi lehetőségekkel, amelyek segítségével gyorsan és pontosan diagnosztizálják a betegeket.

Fontos tudnivalók:

  • Az ESZVI Hajdúböszörmény szakmai és barátságos személyzettel rendelkezik, akik mindent megtesznek a betegek gyors és hatékony gyógyítása érdekében.
  • Az intézményben magas színvonalú egészségügyi technológiák állnak rendelkezésre a pontosabb diagnózis és kezelés érdekében.
  • Az ESZVI Hajdúböszörmény orvosi rendeléseit előzetesen kell időpontot foglalni, kivéve sürgős esetekben, amikor azonnali ellátást igényelnek.

Az ESZVI Hajdúböszörmény egy modern és jól felszerelt kórház, amely a lakosság egészségének megőrzésére és javítására törekszik. A szakértő személyzet és a magas színvonalú szolgáltatások garantálják, hogy a betegek a legjobb ellátásban részesüljenek.