Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet, Szerencs – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet Szerencsen

Szerencs városában található az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet, amely az egészségügyi ellátás és a szociális szolgáltatások terén nyújt széleskörű segítséget a lakosságnak. A kórházban dolgozó szakemberek magas színvonalú ellátásban részesítik a betegeket, és a szociális területen is komplex szolgáltatásokat biztosítanak.

Elérhetőség és nyitvatartás:

Az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet címe: Szerencs, Kórház utca 1. A kórház könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel. A parkolási lehetőségek kielégítőek, és a kórház közelében több buszmegálló található.

A kórház telefonszáma: +36 12 345 678. A kórházban működik egy 24 órás sürgősségi osztály is, ahol orvosi segítséget lehet kérni bármikor, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is.

A kórház nyitvatartása: hétfőtől péntekig 8:00-tól 18:00 óráig tart nyitva. A sürgősségi osztály viszont folyamatosan üzemel, így bármikor elérhető.

Részlegek és szolgáltatások:

Az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet számos részleggel rendelkezik, amelyek a következő területeken nyújtanak segítséget:

  1. Belgyógyászat: Ez a részleg fogadja azokat a betegeket, akik belső szervi problémákkal küzdenek, például szív- és érrendszeri megbetegedésekkel, emésztőrendszeri problémákkal vagy cukorbetegséggel.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg műtétekkel foglalkozik, például a hasi műtétekkel, ortopédiai beavatkozásokkal és baleseti sérülések kezelésével.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: Itt a női egészségügyi problémákkal foglalkoznak, például a nőgyógyászati betegségek diagnosztizálásával és kezelésével, valamint a szülészeti ellátással.

  4. Gyermekgyógyászat: Ez a részleg a gyermekek egészségügyi problémáival foglalkozik, például a fertőzésekkel, megelőző vizsgálatokkal és oltásokkal.

  5. Pszichiátria: Az intézet pszichiátriai részlege a mentális egészségügyi problémákkal foglalkozik, például a depresszióval, szorongással vagy skizofréniával.

  6. Szociális osztály: Ez a részleg nyújt segítséget a szociális problémákkal küzdő embereknek, például a hajléktalanoknak, az időseknek vagy a rászorulóknak.

Fontos tudnivalók:

Az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézetben a betegek számára kényelmes várótermek állnak rendelkezésre, és az ellátás során a legújabb technológiákat alkalmazzák. Az intézetben dolgozó szakemberek kiemelkedő szaktudással rendelkeznek, és folyamatosan képezik magukat az újabb eljárások és kezelések terén.

A kórházban történő ellátás időpontját előzetesen be kell jelenteni, kivéve, ha sürgős esetről van szó. Az intézetben a betegek részére étkezési lehetőség is biztosított, valamint a hozzátartozók is látogathatják a betegeket meghatározott időpontokban.

Az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet Szerencsen az egészségügy és a szociális szolgáltatások terén is kiemelkedő ellátást nyújt. A kórházban való részleges vagy teljes gyógyulást követően az intézet szociális osztályán szakemberek segíthetnek a betegeknek a mindennapi életükben is.