Encsi Területi Egészségügyi Központ: Nyitva tartás, elérhetőség és szolgáltatások

Az Encsi Területi Egészségügyi Központ: Az Encsi Területi Egészségügyi Központ a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs városában található. A kórház kényelmes elhelyezkedése és széleskörű szolgáltatásai miatt meghatározó szerepet tölt be a régió egészségügyi ellátásában.

Elérhetőségek: Az Encsi Területi Egészségügyi Központ könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. Címe: 3840 Encs, Patak utca 1. Telefon: +36 46 586 000. A kórházhoz tartozik egy parkoló, ahol ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a betegek és látogatók számára.

Nyitvatartás: Az Encsi Területi Egészségügyi Központ egész évben nyitva tart. Az ambulancia és a sürgősségi osztály 24 órás ügyeletet biztosít. Az egyes részlegek nyitvatartási ideje változó lehet, ezért javasolt előzetesen telefonon egyeztetni, különösen akkor, ha speciális vizsgálatokra vagy szakorvosi konzultációkra van szükség.

Részlegek: Az Encsi Területi Egészségügyi Központ számos részleggel rendelkezik, amelyek széleskörű egészségügyi szolgáltatásokat nyújtanak. A kórházban megtalálható a belgyógyászat, sebészet, traumatológia, nőgyógyászat, szülészeti, gyermekgyógyászat, radiológia és laboratórium. Emellett rendelkezik egy modern sürgősségi osztállyal is, ahol azonnali orvosi ellátás vehető igénybe.

A kórházban dolgozó orvosok és nővérek magasan képzettek és tapasztaltak az egészségügyi területen. Az egész személyzet folyamatosan képezheti magát, hogy megfeleljen a legújabb orvosi technikák és eljárások követelményeinek.

Az Encsi Területi Egészségügyi Központban a betegközpontú ellátás elsődleges fontosságú. Az orvosok és ápolók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek a lehető legjobb kezelést és gondoskodást kapják. A kórház modern berendezésekkel és felszerelésekkel rendelkezik, hogy a legmagasabb színvonalú diagnosztikai és terápiás szolgáltatásokat nyújthassa.

Az Encsi Területi Egészségügyi Központ fontos szerepet játszik a regionális egészségügyi ellátásban. A kórház elhelyezkedése és széleskörű szolgáltatásai miatt a betegek biztonságban érezhetik magukat, tudván, hogy a legjobb ellátást kapják.