Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézete – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézete az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény Érd városában, Magyarországon. A kórház a lakosság számos egészségügyi problémáját kezeli és széles körű szakorvosi ellátást nyújt.

Az intézmény elérhetőségei nagyon fontosak, hogy a betegek könnyen megtalálhassák és elérhessék az intézményt. Az Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézete címe: 2030 Érd, Bajnai út 12. A kórház könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Az intézmény a város központjában található, így könnyen elérhető a lakosság számára.

A nyitvatartási idő fontos információ az intézményről szóló cikkben. Az Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézete hétfőtől péntekig 7:30 és 16:00 óra között tart nyitva. Fontos megjegyezni, hogy a sürgős eseteket és a sürgősségi ellátást az intézmény 24 órás ügyeleti rendben látja el. Ezenkívül az intézmény ünnepek alatt is biztosítja a sürgősségi ellátást.

Az Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézetében számos részleg található, hogy a betegek széles körű szakorvosi ellátást kapjanak. A kórházban megtalálható a belgyógyászat, a sebészet, a nőgyógyászat, a bőrgyógyászat, az urológia, a szemészet és az ortopédia részleg is. Ezenkívül az intézmény rendelkezik laboratóriummal és képalkotó diagnosztikai eszközökkel, mint például az ultrahang és a röntgen.

Az Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézete nemcsak a helyi lakosság, hanem az Érd környékén élők számára is elérhető. Az intézményben magasan képzett és tapasztalt orvosok és ápolók dolgoznak, akik a legjobb ellátást nyújtják a betegeknek.

Az intézmény fontos információkat is nyújt a betegek részére, például arról, hogyan lehet időpontot foglalni egy adott szakorvoshoz, milyen dokumentumokat kell magunkkal hozni az első vizsgálatra, valamint a kapcsolattartási lehetőségeket, ha az ellátás során bármilyen kérdés merülne fel.

Az Érd Megyei Jogú Város Szakorvosi Rendelőintézete fontos intézmény Érd városában és a környező területeken. Az intézmény elérhetőségei, nyitvatartási idői, részlegei és a betegek számára nyújtott információk mind segítenek abban, hogy a lakosság könnyen hozzáférjen a szakorvosi ellátáshoz, és biztosítják, hogy a betegek a legjobb ellátást kapják.