Erzsébet kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

Erzsébet kórház: Az egészségügyi ellátás központja

Az Erzsébet kórház egy magas színvonalú egészségügyi intézmény, amely Budapest belvárosában található. Az intézmény hosszú múltra tekint vissza, és számos kiváló orvos, ápoló és szakember dolgozik itt, akik elkötelezettek a betegek gondozása és gyógyítása iránt.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Budapest, Erzsébet tér 9-11.
Telefon: +36 1 555 5555
Weboldal: www.erzsebetkorhaz.hu

Az Erzsébet kórház minden hétköznap 8:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Azonban az egész napos sürgősségi osztályt 24 órás ellátásra tervezték, hogy biztosítsák a betegek sürgős ellátását, amikor arra szükség van.

A kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző betegségekre és egészségügyi problémákra specializálódtak:

  1. Belgyógyászat: Ez a részleg az általános belgyógyászati ellátást nyújtja, ideértve az emésztőrendszeri, légzőrendszeri és vesebetegségeket.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg a különböző sebészi beavatkozásokat végzi, beleértve az orthopédiai, érsebészeti és általános sebészeti beavatkozásokat is.

  3. Gyermekgyógyászat: Ez a részleg kifejezetten a gyermekek egészségére specializálódott, és különböző gyermekbetegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

  4. Szülészet-nőgyógyászat: Az Erzsébet kórházban a kismamáknak és a nőgyógyászati betegeknek is külön részleg áll rendelkezésre, ahol szakértő orvosok és szülésznők nyújtanak segítséget.

  5. Neurológia: A neurológiai részleg a különböző idegrendszeri betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Itt szakemberek állnak rendelkezésre az agyi sérülések, stroke, sclerosis multiplex és más neurológiai rendellenességek kezelésére.

  6. Onkológia: Az onkológiai részlegben a daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése történik. A kórházban modern onkológiai kezelési módszerek és eszközök állnak rendelkezésre a betegek gyógyítására.

Fontos tudnivalók az Erzsébet kórházról:

  • Az intézmény elkötelezett a betegek biztonsága és kényelme mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegek gyors és hatékony ellátásban részesüljenek.
  • Az Erzsébet kórházban a betegek magas színvonalú orvosi ellátásban részesülnek, modern felszerelések és technológiák segítségével.
  • Az intézményben számos vizsgálatot és kezelést végeznek, beleértve a laboratóriumi vizsgálatokat, ultrahangot, CT és MRI vizsgálatokat, valamint műtéteket és rehabilitációt.
  • Az Erzsébet kórházban az egészségbiztosítással rendelkező betegek is ellátást kaphatnak, de a magánellátást is lehetővé teszik azoknak, akik ezt választják.

Az Erzsébet kórház egy olyan intézmény, amely a betegek egészségének és jólétének szenteli magát. Az itt dolgozó szakemberek elkötelezettek az egészségügyi ellátás magas színvonalának biztosítása mellett, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek a lehető legjobb kezelést kapják.