Erzsébet Kórház – Rendelőintézet, Hódmezővásárhely: Nyitva tartás és elérhetőség

Az Erzsébet Kórház – Rendelőintézet, Hódmezővásárhely egy ismert egészségügyi intézmény, amely a város lakossága számára nyújt kiváló minőségű orvosi ellátást. A kórház számos részlegében magas színvonalú szakmai szolgáltatások várnak minden betegre. Az alábbiakban megtalálhatóak a kórház elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és más fontos információk azoknak, akik részletes tájékoztatásra vágynak.

Az Erzsébet Kórház – Rendelőintézet a következő elérhetőségeken érhető el:

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Szegedi út 35.
Telefonszám: +36 62 555 555
Honlap: www.erzsebetkorhaz.hu

A kórház nyitvatartása rendkívül rugalmas, és az ellátandó betegek szükségleteihez igazodik. Az ambulancia és a sürgősségi osztály 24 órás ügyeletet tart, így bármikor fordulhatunk hozzájuk. Az egyes részlegek specifikus nyitvatartási idejét célszerű előzetesen telefonon vagy az intézmény honlapján ellenőrizni.

Az Erzsébet Kórház – Rendelőintézet számos részleggel rendelkezik, amelyekben különböző szakterületekre specializálódott orvosok dolgoznak. Az alábbiakban néhány kiemelkedő részlegük található:

  1. Belgyógyászat: a belgyógyászati részlegen szakemberek kezelik a belső szervek betegségeit, diagnosztizálják és kezelik a szív- és érrendszeri problémákat, valamint foglalkoznak a légzőszervi megbetegedésekkel.

  2. Sebészet: a sebészeti részleg nyújt szolgáltatást a műtétek, beavatkozások és sebészeti kezelések terén, ideértve a traumatológiai ellátást is.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: a nőgyógyászati és szülészeti részlegen kiváló szakemberek foglalkoznak a női egészségüggyel, rendelnek, végeznek szűréseket és szülészetet is.

  4. Gyermekgyógyászat: a kórház gyermekgyógyászati részlegén gondoskodnak a kis betegek egészségügyi ellátásáról, diagnosztizálják és kezelik a gyermekkori betegségeket.

  5. Általános orvosi rendelő: az általános orvosi rendelőben az alapvető egészségügyi ellátásért felelős orvosok látják el a betegeket, és irányítják őket a megfelelő szakrendelésekre.

Fontos megjegyezni, hogy az Erzsébet Kórház – Rendelőintézetben nagyon fontos a betegek és a látogatók biztonsága. A pandémia idején különleges óvintézkedéseket alkalmaznak, ideértve a maszkviselési kötelezettséget és a távolságtartási szabályokat is. Ezért fontos, hogy a betegek és látogatók betartsák az intézkedéseket, és csak szükséges esetekben kísérjék el a betegeket.

Az Erzsébet Kórház – Rendelőintézet Hódmezővásárhelyen és környékén elismert egészségügyi intézményként szolgál. Részletes információkat a kórház elérhetőségeiről, nyitvatartásáról és részlegeiről a fenti információk alapján találhatunk meg, és ezek segítségével könnyen megtervezhetjük az orvosi ellátást.