„EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft – Nyitva tartás és elérhetőség Budaörsön

Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft: Elérhetőségek, Nyitvatartás és Részlegek

Budaörs városában található az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft, egy modern és jól felszerelt kórház, amely kiváló egészségügyi ellátást nyújt a helyi lakosságnak és az odalátogatóknak egyaránt. Az alábbiakban összefoglaljuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más fontos tudnivalókat.

Elérhetőség:
Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft címe: Budaörs, Európa út 10. A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. A legközelebbi buszmegálló mindössze 5 perces sétára található, míg az autóval érkezők számára parkolási lehetőség biztosított a kórház területén.

Nyitvatartás:
Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft a hét minden napján nyitva tart, hogy a betegek bármikor igénybe vehessék a szükséges orvosi ellátást. A pontos nyitvatartási időket a kórház honlapján vagy telefonon keresztül érdemes ellenőrizni, mivel időnként lehet változás az ünnepi napok vagy más rendkívüli események miatt.

Részlegek:
Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft számos szakterületet lefed, hogy a betegek mindenféle egészségügyi problémájukra megfelelő kezelést kapjanak. A következő részlegek működnek a kórházban:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen szakorvosok gondoskodnak a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásáról és kezeléséről.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen tapasztalt sebészek végzik a műtéteket, legyen szó sürgős beavatkozásról vagy tervezett operációról.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részlegen szakemberek kínálnak ellátást női egészségügyi problémák esetén, beleértve a terhességmenedzsmentet, szülést és nőgyógyászati műtéteket is.

  4. Gyermekgyógyászat: A kórházban gyermekgyógyászok fogadják a kis betegeket, és széles körű ellátást biztosítanak a gyermekkori betegségek diagnosztizálásában és kezelésében.

  5. Radiológia: A radiológiai részlegen képalkotó vizsgálatokat végeznek, mint például röntgenfelvételek, ultrahangok és CT-vizsgálatok, amelyek segítenek a diagnózisban.

  6. Laboratórium: A kórház laboratóriumi részlegén vért, vizeletet és egyéb mintákat vizsgálnak, hogy a lehető legpontosabb diagnózist állíthassák fel.

Egyéb fontos tudnivalók:
Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft átlátható és barátságos környezetet biztosít a betegek számára. A kórház orvosi csapata magasan képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akik szakértelemmel és empatiával kezelik a betegeket. A kórházban rendelkezésre állnak modern diagnosztikai és orvosi berendezések, hogy a legjobb ellátást nyújtsák a betegeknek.

Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft kiemelt figyelmet fordít a betegek kényelmére is. Az intézmény tiszta és jól karbantartott környezetet biztosít, valamint kényelmes és modern berendezésű kórtermeket. A betegek és az odalátogatók részére kényelmes váróterek állnak rendelkezésre, ahol az információkat és az egészségügyi tanácsokat kaphatják.

Az „EUROP-MED” Orvosi Szolgáltató Kft fontos szerepet tölt be Budaörs egészségügyi ellátásában. Az elérhetőségek, nyitvatartás, részlegek és egyéb tudnivalók alapján a betegek és a helyi lakosok könnyedén eljuthatnak és igénybe vehetik a kórház szolgáltatásait.