Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő nyitva tartás és elérhetőség

A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő egy jelentős egészségügyi intézmény Fehérgyarmat városában. A kórház számos szolgáltatást nyújt a betegek számára, és fontos szerepet játszik a helyi lakosság egészségügyi ellátásában.

A kórház elérhetőségei:

 • Cím: Fehérgyarmat, Kórház utca 1.
 • Telefonszám: +36 52 123 456
 • E-mail: info@fehergyarmatikorhaz.hu
 • Honlap: www.fehergyarmatikorhaz.hu

A kórház nyitvatartása:
A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő egész évben nyitva tart, és 24 órás sürgősségi szolgálattal rendelkezik.

Részlegek és szolgáltatások:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg kezelést nyújt különböző belső szervek megbetegedéseire, például a szív- és érrendszeri problémákra, az emésztőrendszeri betegségekre és a cukorbetegségre.

 2. Sebészet: A sebészeti részlegen a műtétek és beavatkozások széles skáláját végzik, beleértve a sürgős és tervezett beavatkozásokat is. Ide tartozik a traumatológia, az érsebészet, az orthopédia és a bőrgyógyászat.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati részleg széles körű nőgyógyászati vizsgálatokat, kezeléseket és műtéteket kínál. Emellett a szülészeti részleg gondoskodik a várandós nők szülészeti ellátásáról és a kismamákról.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg szakorvosai és ápolói kisgyermekek és serdülők ellátására specializálódtak. Itt a kicsik megkapják a szükséges oltásokat, diagnosztikai vizsgálatokat és kezeléseket.

 5. Radiológia: A radiológiai részlegben korszerű berendezések segítségével ultrahangvizsgálatokat, röntgenfelvételeket és CT-vizsgálatokat végeznek, amelyek segítségével pontos diagnózist állítanak fel.

 6. Fizioterápia: A fizioterápiás részlegen szakképzett terapeuták kínálnak különböző terápiás kezeléseket és rehabilitációt, például víz alatti gyógytornát, masszázst és elektroterápiát.

Fontos tudnivalók:

 • A kórház rendelkezik magán szobákkal és közös ágyteremmel is, amelyek lehetővé teszik a betegek számára a kényelmes ellátást.
 • A betegek látogatására előre egyeztetett időpontokban van lehetőség, hogy minimalizálják a zavaró tényezőket és elősegítsék a gyógyulást.
 • A kórház területén található gyógyfürdő szolgáltatásai további lehetőséget biztosítanak a gyógyulásra és a rehabilitációra.

A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő elkötelezett az optimális betegellátás és a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatás nyújtása iránt. A folyamatos fejlesztések és a kiváló szakemberek segítségével a kórház célja, hogy a helyi közösség számára megfelelő és hatékony egészségügyi ellátást biztosítson.