Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház: Az Egészségügyi Ellátás Központja Székesfehérváron

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Székesfehérvár egyik legjelentősebb egészségügyi intézménye, amely a megye és a környező térségek lakossága számára nyújt kiváló minőségű orvosi ellátást. Az egészségügyi központ egyaránt jelentős szerepet tölt be a betegellátás, oktatás és kutatás terén.

Elérhetőség:

 • Cím: Székesfehérvár, Seregélyesi út 3, 8000
 • Telefonszám: +36 22 569 100
 • Honlap: www.szentgyorgykorhaz.hu

Nyitvatartás:
Az Szent György Egyetemi Oktató Kórház folyamatosan üzemel, és egész évben áll rendelkezésre a betegek számára. Az ambulancia és az ügyelet 24 órás szolgáltatást nyújt.

Részlegek és szolgáltatások:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen számos szakrendelés található, amelyek közé tartozik a kardiológia, pulmonológia, gasztroenterológia és endokrinológia.

 2. Sebészet: A sebészeti osztályon végzik a sürgősségi és tervezett beavatkozásokat, ideértve a traumatológiai, érsebészeti, emésztőrendszeri és általános sebészeti műtéteket is.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati részlegen szaktanácsadás, szűrővizsgálatok, terhességkövetés és szülészeti ellátás is elérhető.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a legkisebb betegek számára nyújtanak orvosi ellátást, ideértve az újszülött osztályt és a gyermekintenzív osztályt is.

 5. Radiológia: A radiológiai részleg ultrahangvizsgálatokat, röntgenfelvételeket és CT-vizsgálatokat végez.

 6. Laboratórium: A kórház laboratóriumában számos vizsgálatot végeznek, beleértve a vérkép, vizeletvizsgálat, biokémiai vizsgálatokat és genetikai teszteket is.

 7. Rehabilitáció: A rehabilitációs részlegen különböző terápiák és kezelések elérhetők, ideértve a fizioterápiát, logopédiát és ergoterápiát is.

Az Szent György Egyetemi Oktató Kórház nagy hangsúlyt fektet a betegbiztonságra és a magas színvonalú orvosi ellátásra. A kórházban dolgozó szakemberek, beleértve az orvosokat, nővéreket és technikai személyzetet, magas szintű szakmai képzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek.

Fontos tudnivalók:

 • Az Szent György Egyetemi Oktató Kórházban rendelkezésre állnak ágyak a kórházi felvételre és ellátásra.
 • Az intézmény könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
 • Az Szent György Egyetemi Oktató Kórházban lehetőség van magánrendelésekre is, amelyek előzetes időpontfoglalással vehetők igénybe.

Az Szent György Egyetemi Oktató Kórház kiemelkedő egészségügyi szolgáltatást nyújt, és elkötelezett a betegek gyógyulása és gondoskodása iránt. Az intézmény részlegei és korszerű felszereltsége lehetővé teszik a széles körű orvosi kezeléseket és terápiákat a betegek számára.