Fővárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórháza: Nyitva tartás és elérhetőség

A Fővárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórháza Budapest egyik meghatározó egészségügyi intézménye, amely kiváló szolgáltatásokat nyújt betegeinek. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és minden olyan fontos tudnivalót, amely segítséget nyújthat az információk megszerzéséhez.

Elérhetőség:
A Bajcsy-Zsilinszky Kórház címe: Budapest, XI. kerület, Budafoki út 20.
Telefonszám: +36 1 457-6000
Honlap: http://www.bajcsy.hu/

Nyitvatartás:
A kórház egész évben nyitva áll a betegek számára, és az ambuláns rendelési időtartamok változhatnak. Érdemes a honlapon vagy telefonon tájékozódni a legfrissebb információkról.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg széles körű ellátást biztosít, ideértve a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri és anyagcserebetegségeket. A betegek itt kapnak diagnózist, kezelést és gondozást.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen a páciensek számára elérhetőek a legmodernebb műtéti eljárások, ideértve az általános sebészeti, ortopédiai és traumatológiai beavatkozásokat is.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti részlegen kiváló orvosi csapat várja a pácienseket. Itt végeznek szűréseket, terhesgondozást, valamint biztosítják a szülészeti ellátást is.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg az újszülöttek és gyermekek egészségéért felelős. Szakembereik széles körű ellátást nyújtanak a csecsemők, gyermekek és serdülők számára.

  5. Onkológia: Az onkológiai részleg magas színvonalú diagnosztikát és kezelést biztosít a rákbetegségekkel küzdő páciensek számára. Itt dolgoznak elismert szakemberek, akik személyre szabott terápiás tervet készítenek.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban az egészségügyi ellátás mellett széles körű tájékoztatást és tanácsadást is nyújtanak a betegeknek és hozzátartozóiknak.
  • A páciensek számára a kórházban parkolási lehetőség is biztosított, de javasolt a tömegközlekedés használata.
  • Az intézményben betegszobák és kórtermek is rendelkezésre állnak, ahol a páciensek kényelmesen pihenhetnek és gyógyulhatnak.
  • A Bajcsy-Zsilinszky Kórház szakorvosai magas színvonalú és emberközpontú ellátást biztosítanak, és mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért.

A Fővárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórháza Budapest egyik meghatározó egészségügyi intézménye, amely a fent említett elérhetőségeken keresztül könnyen elérhető. A kórház a legmodernebb orvosi eszközökkel és kiváló szakemberekkel rendelkezik, akik mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért és a legmagasabb szintű ellátásért.