Fővárosi Önkormányzat Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet: Nyitva tartás és elérhetőség

A Fővárosi Önkormányzat Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet (röviden Károlyi Sándor Kórház) Budapest egyik legnagyobb, legjelentősebb egészségügyi intézménye. A kórház az V. kerületben, a Fővám tér közelében található, könnyen megközelíthető a tömegközlekedéssel, valamint autóval is.

Elérhetőségek:

  • Cím: Budapest, V. kerület, Károlyi utca 5.
  • Telefon: +36 1 327 1234
  • Honlap: www.karolyikorhaz.hu

A Károlyi Sándor Kórház a hét minden napján, 0-24 óráig elérhető a sürgősségi esetek ellátására. A rendelőintézetek és a szakrendelések működési ideje változó lehet, ezért érdemes előzetesen tájékozódni az adott osztályok nyitvatartási idejéről.

Részlegek:

  1. Sürgősségi osztály: A Károlyi Sándor Kórház sürgősségi osztálya éjjel-nappal fogadja az életveszélyes állapotban lévő betegeket. Itt dolgoznak a legképzettebb szakorvosok és szakdolgozók, akik sürgős orvosi ellátást biztosítanak a sürgősségi esetekben.
  2. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztály a szív- és érrendszeri, a tüdő-, a gyomor- és bélfertőzések, valamint a kiválasztórendszeri megbetegedések diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
  3. Sebészet: A sebészeti osztály a különböző sebészeti beavatkozások, például a daganatok eltávolítása, a sérülések kezelése és a traumatológia terén nyújt szakmai segítséget.
  4. Neurológia: A neurológiai osztály a központi idegrendszeri betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik, ide tartoznak például a stroke, az epilepszia és a sclerosis multiplex.
  5. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati osztály a nők egészségi problémáinak ellátására és a szülészeti szolgáltatások nyújtására specializálódott.
  6. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati osztály a csecsemők és gyermekek egészségének megőrzésével, illetve a gyermekkori betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

A Károlyi Sándor Kórház további számos szakrendeléssel és osztállyal rendelkezik, mint például a fül-orr-gégészet, az ortopédia vagy a reumatológia. Az intézményben korszerű berendezések és felszerelések segítik az orvosok munkáját, ezáltal garantálva a betegek részére a magas színvonalú ellátást.

Amennyiben bármilyen egészségügyi problémával küzdesz, vagy szükséged van orvosi segítségre, érdemes felkeresni a Fővárosi Önkormányzat Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézetet. A kórház magasan képzett szakemberei és modern felszereltsége biztosítják a hatékony diagnózist és a gyógyulást.