Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Telephelye: Nyitva tartás és elérhetőség

A Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Telephelye Budapest belvárosában található, könnyen megközelíthető helyen, a VIII. kerületben. Az intézmény az ország egyik legjelentősebb egészségügyi központja, ahol számos szakterületen kiváló orvosok és szakemberek dolgoznak.

Cím: 1086 Budapest, Üllői út 78.
Telefon: +36 1 332 5000
Honlap: www.petersandor.hu

A kórház nyitvatartása hétvégenként és ünnepnapokon is 0-24 óráig tart. Az ambulancia- és rendelői ügyelet szintén folyamatosan elérhető. A sürgősségi betegellátás különösen fontos szerepet játszik a kórház mindennapjaiban, és a baleseti központ kiválóan felkészült a sérültek ellátására.

A kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakorvosokkal és specializációkkal foglalkoznak. Az intézményben találhatóak belgyógyászati, sebészeti, ortopédiai, neurológiai, onkológiai, urológiai, szülészeti-nőgyógyászati és gyermekgyógyászati osztályok, valamint pszichiátriai és szemészeti rendelők is. Emellett a kórházban működik röntgen, ultrahang, CT és MR vizsgálatokat végző diagnosztikai osztály is.

A Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Telephelye a legkorszerűbb eszközökkel és technológiákkal rendelkezik, így a betegek magas színvonalú ellátást kapnak. Az orvosok és szakemberek folyamatosan képzik magukat, hogy naprakész módon nyújtsanak segítséget a pácienseknek.

Az intézmény célja, hogy a betegek gyors és hatékony ellátásával javítsa az egészségügyi helyzetüket, és minél gyorsabban felépüljenek. Az orvosok és ápolók mindent megtesznek azért, hogy a betegek minél kevésbé érezzék magukat kórházi környezetben, és a lehető legkomfortosabb körülmények között gyógyulhassanak.

Fontos tudnivaló még, hogy a kórházban lehetőség van előjegyzésre is, így a betegek időpontot kaphatnak a vizsgálatokra és konzultációkra. Az intézményben dolgozó orvosok magas színvonalú ellátást és szaktanácsadást nyújtanak a pácienseknek, valamint segítenek a betegségek megelőzésében is.

A Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Telephelye tehát egy kiváló egészségügyi intézmény, ahol a betegek széles körű ellátást kapnak a legmodernebb technológiák és szakemberek segítségével. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei minden információt tartalmaznak, amelyek fontosak egy információs cikkhez erről a kórházról.