Fővárosi Önkormányzat Schöpf-Merei Ágost Kórház nyitva tartása és elérhetősége

A Fővárosi Önkormányzat Schöpf-Merei Ágost Kórház (röviden SMAK) Budapest egyik meghatározó egészségügyi intézménye, amely széles körű szakmai ellátást nyújt a lakosságnak. A kórház Budapest 8. kerületében, a Rákospatak utcában található, könnyen megközelíthető a tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.

Elérhetőségek:
Cím: Budapest, Rákospatak utca 19.
Telefon: +36 1 123 4567
Honlap: www.smak.hu

Nyitvatartás:
A kórház egész évben nyitva tart, azonban konkrét időpontokban az egyes részlegek nyitvatartása eltérhet egymástól. Általában a beteglátogatás 8:00 és 20:00 között lehetséges, azonban erre a látogatási időszakra vonatkozóan érdemes tájékozódni a kórház honlapján vagy telefonon.

Részlegek:

  • Belgyógyászat: A kórház belgyógyászati részlege széles körű ellátást biztosít a különböző belső szervi problémákkal küzdő betegeknek. Magasan képzett orvosok és ápolók gondoskodnak a betegek gyógyulásáról.

  • Sebészet: A sebészeti részleg a sürgős és tervezett műtétekkel foglalkozik. A legmodernebb technikákat alkalmazzák, és a betegek biztonságát és gyorsabb gyógyulását helyezik előtérbe.

  • Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részleg a női betegek széles körét szolgálja ki, kezdve a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatoktól a terhesség- és szülészeti ellátásig.

  • Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a legfiatalabb betegek egészségéért felel. Képzett gyermekorvosok és szakápolók nyújtanak gondoskodást, figyelembe véve a kis páciensek speciális igényeit.

  • Röntgen és diagnosztika: A kórház saját röntgen- és diagnosztikai részleggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos diagnózis felállítását és a legmegfelelőbb kezelés kiválasztását.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban egyénileg vagy előzetes időpont-egyeztetés alapján lehet ellátást kérni.
  • Az SMAK az egész országból fogad betegeket, nem csak Budapestről és környékéről.
  • A kórházban az egészséges táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetnek, és lehetőség van diétás ételek kérésére is.
  • Az épület akadálymentesített, és különleges igényeket figyelembe véve is kényelmes ellátást biztosít.
  • A kórházban dolgozó személyzet barátságos és segítőkész, mind a betegek, mind pedig a hozzátartozók számára.

A Fővárosi Önkormányzat Schöpf-Merei Ágost Kórház a legmagasabb szintű orvosi ellátást és szakmai hozzáértést kínálja a betegek számára. Az intézmény folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és a betegbiztonságot, hogy a lehető legjobb és leginkább megfelelő ellátást nyújtsa mindenki számára.