Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórháza – Nyitva tartás és elérhetőség

A Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórháza Budapest egyik legnagyobb és legjelentősebb egészségügyi intézménye. A kórház széleskörű ellátást biztosít a betegek számára, és számos kiválóan képzett orvos és szakember dolgozik itt.

Az intézmény elérhetőségei könnyen megtalálhatóak a weboldalukon, valamint a következő címen található: Budapest, Tétényi út 12-16. A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, hiszen a 7-es és 8-as villamosvonalakon található meg.

A kórházban a részlegek széles skáláját találjuk, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak ellátást. Ezek közé tartozik például a belgyógyászat, a sebészet, az ortopédia, a nőgyógyászat, az aneszteziológia és az intenzív osztály. Emellett számos egyéb szakrendelés is működik a kórházban, amelyek segítenek a betegek diagnosztizálásában és kezelésében.

A kórház nyitvatartása hétvégén és ünnepnapokon is folyamatos, hogy folyamatos és sürgős ellátást tudjon biztosítani a betegek számára. A pontos nyitvatartási idők azonban változhatnak, ezért érdemes előzetesen tájékozódni a kórház honlapján vagy telefonon.

Fontos megemlíteni, hogy a kórházban gondoskodnak a betegek kényelméről is. Modern és tágas várótermek állnak rendelkezésre, valamint a kórház területén éttermek, kávézók és egyéb szolgáltatások is megtalálhatóak, hogy a betegek és a hozzátartozók kényelmesen tölthessék idejüket.

Az intézményben a betegek számára lehetőség van a súlyosabb esetekben kórházi ápolásra, illetve a könnyebb esetekben ambuláns ellátásra. A kórház célja, hogy a lehető legmagasabb szintű ellátást biztosítsa, és a betegek gyógyulását elősegítse.

Összességében a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórháza egy modern és jól felszerelt intézmény, amely magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosít a betegek számára. A kórház könnyen megközelíthető, és a számos részlegnek köszönhetően képes széleskörű ellátást nyújtani. A nyitvatartása rugalmas, és a betegek kényelméről is gondoskodnak a várótermek és az egyéb szolgáltatások révén.