Fővárosi Önkormányzat Szent Margit Kórháza – Nyitva tartás és elérhetőség

A Fővárosi Önkormányzat Szent Margit Kórháza Budapest egyik meghatározó egészségügyi intézménye, amely kiemelt szerepet tölt be a betegellátás terén. Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtva, valamint kiváló orvosi és szakápolói csapattal rendelkezik, a kórház hosszú évtizedek óta biztosítja a helyiek és az országosan érkező betegek számára a szükséges ellátást.

Az intézmény a következő elérhetőséggel rendelkezik:

Cím: Budapest, Margit körút 89-91.

A kórház könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. A 4-es és 6-os villamosok megállója néhány perc sétára található a kórháztól, továbbá a 26-os és 226-os buszok is közvetlenül megállnak a kórház közelében. Az autóval érkezők számára parkolási lehetőséget biztosítanak az épület környezetében.

A kórház nyitvatartása a nap 24 órájában folyamatos. Az ügyeleti részleg minden nap, az év minden napján fogadja a sürgősségi eseteket és a sürgős ellátást igénylő betegeket. Az ambuláns rendelések pedig hétköznapokon 8:00 és 16:00 óra között vehetők igénybe.

A Fővárosi Önkormányzat Szent Margit Kórházának több szakterületen is kiváló szakmai háttere van. Az intézményben többek között belgyógyászat, sebészet, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat, szemészet, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, radiológia, valamint egyéb diagnosztikai és terápiás részlegek találhatók. Az ellátás során a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eszközöket alkalmazzák, hogy a betegek a lehető legjobb és leggyorsabb gyógyulást érjék el.

Az intézményben kiváló orvosi és szakápolói csapat dolgozik, akik minden beteg esetén a legjobb ellátást és gondoskodást biztosítják. Az orvosok naprakész szakmai tudással rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat, hogy a legújabb eljárásokat és gyógymódokat alkalmazhassák.

A kórházban történő ellátás minden esetben előzetes beutalóhoz kötött, melyet a háziorvosok vagy más szakorvosok állítanak ki. Ezért fontos, hogy a betegek előzetesen kérjék az orvosuk segítségét és közreműködését.

A Fővárosi Önkormányzat Szent Margit Kórháza kiemelt egészségügyi intézményként jelentős szerepet tölt be a fővárosi betegellátásban. Az elérhetőségek, nyitvatartás és részleginformációk mellett az intézmény szakmai színvonalát és kiváló ellátását is érdemes kiemelni. A kórház mindent megtesz azért, hogy a betegek a legjobb gyógyulást érjék el, és a lehető legteljesebb körű ellátást kapják.