Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet nyitva tartás és elérhetőség

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet: Az ország vezető szívgyógyászati központja

Budapesten található Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) az egyik legfontosabb szív- és érrendszeri betegségekkel foglalkozó intézmény Magyarországon. Az intézet nevét a kiváló magyar kardiológus, Gottsegen György (1907-1977) után kapta, aki a szív- és érrendszeri betegségek területén tett jelentős felfedezéseiről híres.

Az intézet elérhetőségei:

Cím: 1096 Budapest, Haller utca 29.
Telefonszám: +36 1 455 9200
Honlap: www.goki.hu

Az intézet könnyen megközelíthető a tömegközlekedéssel és autóval is. A közeli közlekedési lehetőségek közé tartozik a 3-as metró Klinikák megállója, valamint a több busz- és villamosvonal is.

Nyitvatartás:
Az intézet működése folyamatos, azonban fontos megjegyezni, hogy a sürgősségi osztályon kívül az egyes részlegek és járóbeteg-szakrendelések nyitvatartása eltérő lehet. A pontos nyitvatartást érdemes a honlapon vagy telefonon ellenőrizni.

Részlegek és szolgáltatások:
A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szív- és érrendszeri problémák kezelését végzik.

  1. Belgyógyászati szívgyógyászati részleg: Ez a részleg foglalkozik a szív- és érrendszeri betegségek diagnosztizálásával és kezelésével. A szakemberek itt végeznek kardiológiai vizsgálatokat, ultrahangot, EKG-t és számos egyéb diagnosztikai eljárást.

  2. Sürgősségi osztály: Ez az osztály sürgős esetekben látja el a betegeket, akiknél szív- és érrendszeri problémák merülnek fel. Itt folyamatos orvosi felügyeletet és szükség esetén beavatkozást biztosítanak.

  3. Szívelégtelenségi és rehabilitációs részleg: Ez a részleg azoknak a betegeknek nyújt segítséget, akik szívproblémákból adódóan szívelégtelenséggel küzdenek. Itt különböző terápiás kezelések és rehabilitációs programok állnak rendelkezésre.

  4. Szívsebészeti részleg: Ez a részleg a szívsebészet területén végzett beavatkozásokra specializálódott. Ide tartozik a szívműtét, a koszorúér-bypass műtét, a szívbillentyűk cseréje és egyéb szívsebészeti eljárások.

  5. Járóbeteg-szakrendelések: Az intézetben számos járóbeteg-szakrendelés működik, ahol a betegek felkereshetik a megfelelő szakembereket a konzultáció és a kezelés céljából.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézetben többnyelvű személyzet áll a betegek rendelkezésére, beleértve az angol és német nyelvet is.
  • Az intézet diagnosztikai és terápiás szolgáltatásokat nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
  • A betegek előzetesen bejelentkezhetnek a szakorvosokhoz vagy a szakrendelésekhez.
  • Az intézetben található egy gyógyszertár, ahol a betegek gyógyszereket szerezhetnek be.

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet a szív- és érrendszeri betegségek terén kiváló szakembereket és modern diagnosztikai eszközöket kínál. Az intézet célja a betegek magas szintű ellátása és a legújabb terápiás módszerek alkalmazása a kezeléseik során.