Gróf Tisza István Kórház, Berettyóújfalu – Nyitva tartás és elérhetőség

A Gróf Tisza István Kórház, Berettyóújfalu – az egészségügyi ellátás megbízható helyszíne

A Gróf Tisza István Kórház, Berettyóújfalu egy modern egészségügyi intézmény, mely széleskörű ellátást nyújt a helyi lakosság számára. A kórház kiemelt figyelmet fordít a betegek gyógyulására és a minőségi egészségügyi szolgáltatásokra.

Elérhetőségek:
Cím: 4100 Berettyóújfalu, Bihari út 1.
Telefon: +36 52 500 400
Honlap: www.tiszakorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Gróf Tisza István Kórház, Berettyóújfalu egész évben és az év minden napján elérhető. A sürgősségi osztályuk folyamatosan üzemel, így azonnali orvosi segítséget nyújtanak minden érkezőnek.

Részlegek:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztályon a betegek számos belső szervi betegségének diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak.
 2. Sebészet: A sebészeti osztályon a különböző műtétek, köztük a sürgős és elektív beavatkozások végrehajtása történik.
 3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati osztályon a női reproduktív rendszer betegségeinek diagnosztizálása és kezelése zajlik.
 4. Szülészet: A szülészeti osztályon korszerű körülmények között történik a terhesség és a szülés kezelése, valamint a szülőanya és a gyermek gondozása.
 5. Gyermekgyógyászat: A gyermekosztályon a kisgyermekek és a serdülők egészségügyi problémáinak ellátása és kezelése történik.
 6. Neurológia: A neurológiai osztályon a központi idegrendszer betegségeinek diagnosztizálása és kezelése folyik.
 7. Pszichiátria: A pszichiátriai osztályon a mentális egészségügyi problémákkal küzdő betegekkel foglalkoznak.

További információk:

 • A Gróf Tisza István Kórházban magasan képzett orvosok és ápolók dolgoznak, akik mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért és a lehető legjobb ellátásért.
 • A kórházban modern diagnosztikai eszközök és felszerelések állnak rendelkezésre a pontos diagnózis felállításához és a hatékony kezeléshez.
 • A kórházban kiemelt figyelmet fordítanak a betegek kényelmére és biztonságára, így modern és tiszta környezetben történik az ellátás.
 • Az intézmény rendelkezik parkolóval, így könnyen megközelíthető autóval.
 • A Gróf Tisza István Kórházban lehetőség van a betegek számára az egészséges életmódra és a megelőzésre való összpontosításra is.
 • A kórházban rendszeresen szerveznek egészségügyi előadásokat és programokat, hogy segítsenek a helyi közösségnek a megfelelő egészségügyi ismeretek megszerzésében.

A Gróf Tisza István Kórház, Berettyóújfalu magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújt a helyi lakosság számára. Az intézményben dolgozó szakmai csapat mindent megtesz a betegek gyógyulásáért és a minél jobb egészségi állapotukért.