Hévízgyógyfürdő és Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórház: Nyitva tartás és elérhetőség

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórház Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb reumatológiai és rehabilitációs intézménye. A kórház a festői Hévíz városában található, közel a világhírű Hévízi-tóhoz, amely termálvízzel táplálkozik és gyógyító hatásáról híres.

A kórház az alábbi elérhetőségeken érhető el:
Cím: H-8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.
Telefon: +36 83 501 700
E-mail: info@reumaheviz.hu
Weboldal: www.reumaheviz.hu

A kórház nyitvatartása rugalmas, figyelembe véve a betegek igényeit és a terápiás programokat. Az érkezés előtt mindenképpen érdemes tájékozódni az aktuális nyitvatartásról és rendelkezésre állásról.

A kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző betegségek és rehabilitációs területek számára biztosítanak speciális ellátást. A legfontosabb részlegek közé tartozik a reumatológiai, ortopédiai, belgyógyászati, neurológiai és kardiológiai osztály. Emellett a kórházban megtalálhatók a fizioterápiás, hidroterápiás, elektroterápiás és masszázs részlegek is.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórházban számos kezelési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek célja a betegek gyógyulása és életminőségének javítása. Az intézmény híres az ásványvízre alapozott terápiáiról, amelyek a Hévízi-tó gyógyító hatására épülnek. A forróvizes kezelések, mint például az ásványfürdők, iszapkezelések és hidroterápiás eljárások, segítenek a mozgásszervi problémák, reumatológiai betegségek és krónikus fájdalmak enyhítésében.

A kórházban kiemelt figyelmet fordítanak a rehabilitációra is, és számos programot kínálnak a betegeknek, hogy visszanyerjék az egészségüket és a fizikai aktivitásukat. Ez magában foglalja a gyógytornát, a mozgásprogramokat, az ergoterápiát és a pszichológiai támogatást is.

Fontos tudnivaló, hogy a Hévízgyógyfürdő és Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórházban a kezelések előzetes bejelentkezés alapján érhetőek el. Érdemes időben foglalni, különösen a főszezonban, mivel a kórház nagy népszerűségnek örvend.

Az intézmény magasan képzett orvosokkal és szakemberekkel rendelkezik, akik segítenek a diagnózis felállításában és az egyéni terápiás terv kidolgozásában. Az infrastruktúra modern és kényelmes, és minden szükséges eszközzel és technológiával felszerelt a hatékony gyógyításhoz.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórház kiemelkedő intézmény a reumatológia és rehabilitáció területén. A gyógyító hatású termálvíz és a szakemberek magas színvonala biztosítja a betegek számára a hatékony kezelést és a gyógyulást.