Járóbeteg Ellátó Centrum, Hajdúszoboszló – Nyitva tartás és elérhetőség

Hajdúszoboszlón található Járóbeteg Ellátó Centrum (JEC) az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a térségben. A kórház kitűnő ellátást nyújt a járóbetegségekkel rendelkező páciensek számára, és számos részleggel rendelkezik, hogy a betegek minden szükséges orvosi ellátást megkaphassanak.

A Járóbeteg Ellátó Centrum elérhetőségei a következők:

  • Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Szent István út 15.
  • Telefon: +36 52 369 300
  • Honlap: www.hajduszoboszloijec.hu

A kórház nyitvatartása hétköznapokon 8:00 és 16:00 között van, de sürgős esetekben, valamint előre egyeztetett időpontokban a nyitvatartás rugalmasan változhat. A felvételi pultnál segítenek az időpontok leegyeztetésében és az információk beszerzésében.

A JEC számos részleggel rendelkezik, hogy minden szükséges szakterületen elláthassa a pácienseket. Az egyes részlegek között megtalálhatók az alábbiak: általános orvosi rendelés, gyermekgyógyászat, nőgyógyászat, belgyógyászat, sebészet, ortopédia, fül-orr-gégészet, szemészet, bőrgyógyászat, ideggyógyászat és pszichiátria. Minden részlege jól felszerelt és tapasztalt szakemberek állnak a páciensek rendelkezésére.

Fontos tudni, hogy a Járóbeteg Ellátó Centrumban elsősorban olyan betegeket fogadnak, akik nem igényelnek állandó kórházi ellátást. A sürgősségi eseteket azonban mindig fogadják, és a szükséges elsősegélyt és további ellátást is biztosítják.

A Járóbeteg Ellátó Centrum célja az, hogy a betegek számára hozzáférhetővé tegye a magas színvonalú orvosi ellátást, anélkül hogy hosszú várakozási időkkel kellene szembesülniük. A kórházban tapasztalt és empatikus szakemberek dolgoznak, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a páciensek gyorsan és hatékonyan megkapják a szükséges orvosi ellátást.

Összességében elmondható, hogy a Járóbeteg Ellátó Centrum Hajdúszoboszlóban az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a térségben. A kórház számos részleggel rendelkezik, hogy a betegek minden szükséges orvosi ellátást megkapják. A JEC elérhetőségei és nyitvatartása könnyen elérhetőek, és az intézmény mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegek gyorsan és hatékonyan megkapják a szükséges orvosi ellátást.