Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác – Nyitva tartás és elérhetőség

A Jávorszky Ödön Városi Kórház Vác egyike azon kórházaknak, amelyek jelentős szerepet játszanak a város és környéke egészségügyi ellátásában. A modern intézmény a legmagasabb színvonalú orvosi ellátást nyújtja a lakosságnak, és számos részlegén keresztül különböző szakterületek számára biztosít segítséget.

Elérhetőségek:
Cím: 2600 Vác, Ödön király útja 1.
Telefon: +36 27 301 000
Honlap: http://www.vackorhaz.hu/

Nyitvatartás:
A kórház egész évben nyitva tart, és 24 órás sürgősségi osztályt működtet. Az ambuláns rendelések hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00 óra között, pénteken pedig 8:00-12:00 óra között vehetők igénybe. A sürgősségi osztály bármikor fogadja a sürgős eseteket.

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: Ide tartoznak a szív- és érrendszeri, gasztroenterológiai, pulmonológiai, nephrológiai és endokrinológiai szakterületek. A részlegen számos vizsgálat és kezelés elérhető, mint például ultrahang, EKG, laboratóriumi vizsgálatok, valamint gyógyszeres kezelések.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, mint például a hasi, tüdő-, mellkas- vagy érsebészet. A részlegen rendelkezésre állnak műtők és modern eszközök, amelyek biztosítják a pontos diagnosztikát és a hatékony kezelést.

  3. Gyermekosztály: A kórház büszkélkedhet egy saját gyermekosztállyal, ahol a fiatal betegek speciális ellátásban részesülnek. A gyermekorvosok és az ápolók gondoskodnak a gyermekek egészségéről és gyógyulásáról, és a részlegen korszerű eszközök állnak rendelkezésre a diagnózis felállításához és a kezelésekhez.

  4. Szülészeti és nőgyógyászati osztály: Az osztály szakembergárdája biztosítja a terhességgel és nőgyógyászati problémákkal kapcsolatos szolgáltatásokat. Az ultrahangvizsgálatok, szülészet, nőgyógyászati műtétek és konzultációk mind részei az osztály munkájának.

  5. Ortopédia: Az ortopédiai részleg a csont- és izomrendszeri betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Az osztály áll rendelkezésre a sérülések, csontritkulás, gerincbetegségek vagy ízületi problémák gyógyulásához.

  6. Pszichiátria: Az intézményben pszichiátriai osztály is található, ahol felméréseket, diagnosztikai vizsgálatokat és kezeléseket végeznek az érzelmi és mentális problémákkal küzdő betegek számára.

Az információs cikk célja, hogy segítse az embereket az eligazodásban és tájékoztatást nyújtson a Jávorszky Ödön Városi Kórházról, Vác szívében. Az intézmény magasan képzett orvosokból és szakemberekből álló csapataival, valamint modern eszközökkel és berendezésekkel biztosítja a betegek gyors és hatékony ellátását.