Jósa András Oktatókórház Nyitva Tartás és Elérhetőség – Nyíregyháza

A Jósa András Oktatókórház Nyíregyházán található, és az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a régióban. A kórház a város központjában található, könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is.

Elérhetőségek:
Cím: 4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.
Telefon: +36 42 599 900
Fax: +36 42 599 901
E-mail: info@josakorhaz.hu
Honlap: www.josakorhaz.hu

A Jósa András Oktatókórház a hét minden napján nyitva áll a betegek számára. A sürgősségi osztályuk pedig éjjel-nappal fogadja az esetleges sürgős ellátásra szoruló betegeket.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-16:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

A kórházban számos részleg található, amelyek különböző területeken és szakterületeken nyújtanak széleskörű ellátást és kezelést:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlegen kezelik a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri és endokrinológiai betegségeket. Itt találhatóak a kardiológiai, pulmonológiai, gasztroenterológiai és diabetológiai szakterületek.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, mint például a műtéteket, trauma ellátást és sebészeti konzultációkat.

  3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a kisgyermekek és gyermekek különböző betegségeit kezelik. Itt található a csecsemő- és gyermekosztály, ahol a legkisebbek számára nyújtanak gondoskodást.

  4. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészeti és nőgyógyászati részlegen a terhes nők ellátása és a szülések lebonyolítása történik. Itt található a szülészet, a nőgyógyászati ambulancia és a meddőségi központ is.

  5. Onkológia: Az onkológiai részlegen a daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése történik. A kórházban kemoterápiát és sugárkezelést is végeznek.

  6. Pszichiátria: A pszichiátriai részlegen a mentális betegségek és zavarok kezelése, diagnosztizálása folyik. Itt található a pszichiátriai ambulancia és a kórházi pszichiátriai osztály is.

Ezen kívül a Jósa András Oktatókórházban található még traumatológiai, radiológiai, neurológiai, háziorvosi és rehabilitációs részleg is.

Ez a kórház Magyarországon ismert oktatókórház, amely az egészségügyi szakemberek képzésében is részt vesz. Az intézményben több szakterületen végzett kutatások és tudományos munkák is folynak.

Amennyiben bármilyen egészségügyi problémával küzdesz, vagy szakértői ellátást igényelsz, a Jósa András Oktatókórház a legmegfelelőbb helyszín Nyíregyházán. Az elérhetőségek, nyitvatartás és részlegek tekintetében mindent megtalálsz, hogy szükség esetén felvehesd a kapcsolatot az intézménnyel és megkapd a szükséges segítséget és kezelést.